Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Átlag embereknek hogy van...

Átlag embereknek hogy van ideje ennyit enni, mint amit itt le szoktak írni?

Figyelt kérdés

Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt. Napközben értelemszerűen dolgozom nem eszem. Kivéve, hogy van egy menza ebéd, levessel meg másodikkal. Aztán este hazaesem és jön egy kis nasi legfeljebb.

Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?

tegnapelőtt 23:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
83%

#20:

Zabálni a kutya szokott, az ember enni szokott. Csak hogy tanulj is valamit, röfike.

tegnap 06:54
 22/42 anonim ***** válasza:
37%

"Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt."

Tanuld meg jobban beosztani az idődet vagy kelj korábban.

tegnap 07:02
 23/42 anonim ***** válasza:
44%
Én meg azokat az embereket nem értem, akik a fő étkezéseken kívűl is (reggeli, ebéd, vacsora) annyit esznek tízórait, és uzsonnát, mint egy rendes normál étkezésre. Azért azt tisztázzuk le, hogy a két mellék étkezést első sorban a gyermek, és idős étkeztetésben alkalmazzák. Pont azért, hogy ne terheljék le a gyomrukat. Az emberek többsége meg mind az 5 étkezésre annyit eszik, hogy valóban sok. 6-8 étkezést meg főleg soknak tartok.
tegnap 07:34
 24/42 anonim ***** válasza:
40%

Én is úgy osztom be a napomat, hogy idebent később reggelizek. Állítólag nincs jó hatása... De tejeskávéval teljesen jól vagyok addig, valamikor iszok energiaitalt közben, aztán a reggelihez teázok. Igazából ha hétvégén valamiért megborul a ritmusom, akkor jobb ez így. Mert ha nagyon korán reggeliznék munkanapokon, akkor még jobban felborul hétvégén. Olyan korán semmiképpen sem tudnék. Igazából minden rendben van velem, amit konkrétan tudok is.

36/F

tegnap 08:54
 25/42 anonim ***** válasza:
39%
Különben az sem mindenkinél válik be vagy legalábbis nem egyszerűen, hogy mindenképpen legyen otthoni reggeli és alakítsuk át a rendünket emiatt. Legalábbis nem egy csapásra. Én például semmiképpen nem tudok 22.30 előtt elaludni, de inkább 23 óra. Sokszor próbáltam már és nem. Altatóval igen, de nem akarok azt szedni. Illetve úgy választottam bejárást, hogy így jó. Ilyenről saját esetemen kívül is hallottam, hogy néhány embernek makacsul be van állva a rendszer és nem tud vele mit csinálni. Ugyanilyen az, hogy nem tudok Napsütés alatt aludni. Amikor egyszer kipróbáltam a teljes éjszakai bulizást és reggeli 6 óra után akartam aludni, kakukk volt. Viszont a 36 órás ébrenléttől estére és másnapra lázas lettem, pedig direkt csak pihentetőn filmeztem és zenéztem egész napon. (Akkor még nem jutott eszembe altató.) Talán megoldható vagy fejleszthető ezzel-azzal, de nekem most pont jó így.
tegnap 09:11
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

#1, Hogy lehet 2 szelet kenyerrel meg egy kalaccsal fel órát elhuzni?

Ezt max 5 perc alatt elinteztem.

Reggel 6kor reggeli, 10 orakor szunet, újabb szendvics, 13 orakor hosszú szunet ebéd, hazaerek 16-ra, rendes ebed, 20-kor rendes vacsora.

A 3 fogásos ebéd is eltunik 10 perc alatt ha rendesen eszem.

tegnap 11:12
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem egészséges gyorsan enni, én sem eszek gyorsan.
tegnap 12:42
 28/42 anonim ***** válasza:
50%

Hát az se normális ha meghűl az étel a szádban olyan lassan eszel...

Volt ilyen munkatarsam, mindenki meg tudott ebédelni fel ora alatt, neki meg egy ora se volt eleg, pedig még kevesebb kaja volt nála.

tegnap 14:12
 29/42 anonim ***** válasza:
48%
Most könnyebb kivitelezni, hogy home office-ban vagyok heti 3 nap mininum, de amikor mindennap be kellett mennem az irodába, is sikerült napi 4-5 étkezés. Kezdjük: reggel korábban felkelek, megreggelizem (készítek egy szendvicset... ez max. 10 perc, ha fancy a szendvics, tehát van benne vmi spéci szósz vagy vágott zöldség) - ha nem, útközben veszek vmi reggelit (iroda közelében mindig volt szupermarket vagy kisbolt, ez max. 15 perc). Munka közben eszem vmi apróságot (joghurt, müzliszelet, gyümölcs, csokiszelet stb) - lehet, hogy annak nehezebb, aki sori melóban dolgozik, de irodában bőven meg lehet oldani. Aztán ebéd (mondjuk én nem eszem leves + másodikat, hanem csak főételt). Délután szinten vmi apróság. Este, ha még a kalóriakeretbe belefér, szintén vmi apróság, csak akkor inkább fehérje (sonka vagy sajt).
tegnap 15:23
 30/42 anonim ***** válasza:
30%

Amúgy tök megoldható, csak akarni kell.

Reggeli: egy kávé, majd picit később egy szendvics

Tízórai - semmiből sem tart megenni egy müzliszeletet vagy egy fürt szőlőt (példát mondtam)

Ebédet viszem dobozban, hidegen is ehető, van ebédszünetem.

Uzsonna: iszok egy kávét, fél négy körül melóhelyen és mellé eszem egy marék olajos magvat

Vacsi ez pedig már itthoni móka, akárcsak a harmadik kis étkezésem.

És nem "egész nap eszek", mint sokan lenézően odavágják, hanem normálisan étkezem.

Persze, annak, aki háromnegyed órán át nyammog egy ebéden (munkatársnőm) nem csoda, hogy "nincs ideje enni".

tegnap 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!