Átlag embereknek hogy van ideje ennyit enni, mint amit itt le szoktak írni?
Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt. Napközben értelemszerűen dolgozom nem eszem. Kivéve, hogy van egy menza ebéd, levessel meg másodikkal. Aztán este hazaesem és jön egy kis nasi legfeljebb.
Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?
#20:
Zabálni a kutya szokott, az ember enni szokott. Csak hogy tanulj is valamit, röfike.
"Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt."
Tanuld meg jobban beosztani az idődet vagy kelj korábban.
Én is úgy osztom be a napomat, hogy idebent később reggelizek. Állítólag nincs jó hatása... De tejeskávéval teljesen jól vagyok addig, valamikor iszok energiaitalt közben, aztán a reggelihez teázok. Igazából ha hétvégén valamiért megborul a ritmusom, akkor jobb ez így. Mert ha nagyon korán reggeliznék munkanapokon, akkor még jobban felborul hétvégén. Olyan korán semmiképpen sem tudnék. Igazából minden rendben van velem, amit konkrétan tudok is.
36/F
#1, Hogy lehet 2 szelet kenyerrel meg egy kalaccsal fel órát elhuzni?
Ezt max 5 perc alatt elinteztem.
Reggel 6kor reggeli, 10 orakor szunet, újabb szendvics, 13 orakor hosszú szunet ebéd, hazaerek 16-ra, rendes ebed, 20-kor rendes vacsora.
A 3 fogásos ebéd is eltunik 10 perc alatt ha rendesen eszem.
Hát az se normális ha meghűl az étel a szádban olyan lassan eszel...
Volt ilyen munkatarsam, mindenki meg tudott ebédelni fel ora alatt, neki meg egy ora se volt eleg, pedig még kevesebb kaja volt nála.
Amúgy tök megoldható, csak akarni kell.
Reggeli: egy kávé, majd picit később egy szendvics
Tízórai - semmiből sem tart megenni egy müzliszeletet vagy egy fürt szőlőt (példát mondtam)
Ebédet viszem dobozban, hidegen is ehető, van ebédszünetem.
Uzsonna: iszok egy kávét, fél négy körül melóhelyen és mellé eszem egy marék olajos magvat
Vacsi ez pedig már itthoni móka, akárcsak a harmadik kis étkezésem.
És nem "egész nap eszek", mint sokan lenézően odavágják, hanem normálisan étkezem.
Persze, annak, aki háromnegyed órán át nyammog egy ebéden (munkatársnőm) nem csoda, hogy "nincs ideje enni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!