Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Átlag embereknek hogy van...

Átlag embereknek hogy van ideje ennyit enni, mint amit itt le szoktak írni?

Figyelt kérdés

Reggelre megyek dolgozni és van fél órám összekészülni, de nemhogy enni, összeszedni nem tudom magam kb ennyi idő alatt. Napközben értelemszerűen dolgozom nem eszem. Kivéve, hogy van egy menza ebéd, levessel meg másodikkal. Aztán este hazaesem és jön egy kis nasi legfeljebb.

Őszintén érdekel, hogy akik itt ilyen napi 6-8 étkezésekről írnak, hogy tudják kivitelezni?

tegnapelőtt 23:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Nincs időd reggelizni?

Kérdező, nyilván nem munkanapokon kell komplett angol reggelit készíteni, akkor jó a szendvics is :D, az meg pár perc.

Írom ezt úgy, hogy dolgozom ÉS emellett ételérzékeny vagyok, szóval nekem nem annyi, hgy "beugrok egy croissan-ért" munkába menet. Aha.

tegnap 16:20
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Én képtelen vagyok reggelizni, szó szerint hányingerem van a kajától 9 előtt. 6 és fél 7 közt kelünk általában, mert a gyerekek mennek suliba, én akkor iszom egy kávét (anélkül nem bírok magamhoz térni), és valamikor 10 óra tájban "reggelizek". Így persze az ebéd is elcsúszik délután 2-3-ra, ezután leghamarabb este 7-kor, inkább 8-kor vacsizok és elfogyott a nap. Szóval akárhogy nézem, ez csak 3, nem tudom, hova rakhatnék be ennél többet. Mondjuk nem is vagyok nő létemre 80+ kg.
tegnap 16:59
 33/42 A kérdező kommentje:

Na végre egy reálisabb életkép.

Az értelmes válaszokat köszönöm! Egész jó beszélgetés kerekedett itt.

A többi jelentve lett.

Mivel én nem kezdtem el látatlanul életmód tanácsokat adni, én se vártam köszi! Talán kicsit jobban tudom, hogy mennyi alvásra és mikor van szükségem. ;)

tegnap 17:12
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

Napi 3 étkezésem van.

Reggeli kb 8-9 óra között.

Ebéd 13-14 óra között.

Vacsora: 18-19 óra között.

Délelőtt még egy db gyümölcsöt szoktam enni általában, nasi, csoki nincs, kávét sem iszom.

tegnap 19:02
 35/42 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az értékeléseken nagyjából látszik is az értelmi és hasznossági szint.

tegnap 19:17
 36/42 anonim ***** válasza:
Jaaa azért vagyok 40 %-on 24-es válaszolóként, Kedves Kérdező..... Pedig semmi rosszat nem írtam😁😁😁😁😁😁 Nem gondolom, hogy te pontoztál le, de úgy látszik sok embernek nem tetszett az őszinteségem.
tegnap 19:29
 37/42 anonim ***** válasza:

Kérdező, aham, persze. Semmi rosszat nem írtam a 18-as váladzomvan, mégis 0%-os lett. Vajon miért? Egyeseknek luxus magyarázatot írni?

Mi az én válaszomban a hiba?

Talán, mert én napi 3-szor étkezem és rendszeresen? Ez akkora probléma? 🤦🤷

tegnap 19:37
 38/42 A kérdező kommentje:
A 24-est én pozitívra pontoztam.
tegnap 19:42
 39/42 anonim ***** válasza:
Tudom kedves kérdező és köszönöm, mivel egy ideig 100-on voltam :) 24-es vagyok :)
tegnap 19:44
 40/42 A kérdező kommentje:
Nincs mit. Itt sokan nem bírják a személyes véleményt sajnos. Még kulturált formában sem.
tegnap 19:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!