Szoktatok otthon dühöngeni, csapkodni, belerúgni tárgyakba, amikor ki vagytok borulva valamin?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:32
3/25 anonim válasza:
Nem, csak káromkodni, szitkozódni. Azt is finomabb, lájtosabb formában, nem útszéli kocsisok módjára. De csapkodni, rúgdosni nem szoktam.
5/25 anonim válasza:
Már nem most inkább gyászoló üzemmódba lépek
6/25 anonim válasza:
Nem jellemző, de nem mondom, hogy soha nem fordul elő. Van amire nagyon allergiás lettem.. mégpedig amikor valamire SOK PÉNZT költök és SZAR... megveszem drága pénzért az elektronikai eszközt és képes rövid időn belül (persze már nem garanciális) szar lenni.. meg stb.. azt képes vagyok kibaszni vagy odavágni a földhöz..
7/25 anonim válasza:
Én régebben néha, de nagyon időigényes, pl mikor az asztalt lesöpörtem a egy gyors mozdulattal és rajta volt egy tál rizs, még fél év múlva is találtunk rizs szemeket itt ott.
8/25 anonim válasza:
Nem. A kocsiban szoktam kianyázni magam, aztán lenyugszom. Ha meg idegbeteg vagyok, akkor elmegyek futni.
9/25 A kérdező kommentje:
#5 a kérdés miatt?
tegnapelőtt 21:12
10/25 anonim válasza:
9, nem úgy értette a kommrntelő, hanem régen így tett ahogy leírtad a kérdésben, de most már nem hanem most már ha valami olyan van ami kiborítja, gyászoló üzemmódba lép.
Ne aggódj, a kérdéseddel nibcs gond, jól megfogalmazott, másnak is segít hogy hogyan kell vagy nem kell levezetni a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!