Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok otthon dühöngeni,...

Szoktatok otthon dühöngeni, csapkodni, belerúgni tárgyakba, amikor ki vagytok borulva valamin?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem jellemző, maximum ha nekimegyek valaminek, beverem a fejem, ilyesmi, akkor "visszaütök" az adott tárgynak, de ezt is már csak akkor, ha senki sem látja, mert ez is elég gáz szerintem.
tegnapelőtt 21:50
 12/26 Metionin ***** válasza:
Nem, mindig kifejezetten vigyáztam a tárgyaimra.
tegnapelőtt 21:50
 13/26 A kérdező kommentje:

#10 csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy a való életben az mennyire általános, amit a filmekben látunk (ugye ott a szereplők mindig belerúgnak a bútorokba meg a falat csapkodják ld Harry Potter stb.)

#11 ezt én is szoktam csinálni néha :DD

tegnapelőtt 22:02
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem hamar leszokik erről mindenki, aki eleinte ki is próbálta, mert a lábujjad szét fog menni, vagy valamid, és mire lemegy a kék folt, megfogadod hogy soha többet. Erre való a bokszkesztyű meg a bokszzsák.
tegnapelőtt 22:14
 15/26 anonim ***** válasza:

K.rvaanyázni szoktam a bútoroknak, ha nekik megyek. Ha ilyen filmes őrjöngést tolnék, tuti rám hívnák a rendőrséget a szomszédok, mert azt hinnék, hogy vagy én ölök, vagy engem ölnek, vagy megbolondultam (panel remekül viszi a hangot).

Általában én ilyenkor szoktam nagyon sok km-t sétálni, fel-alá járkálás helyett mászkálok céltalanul a városban, amíg nem nyugodtam le. Vagy elmegyek futni.

tegnapelőtt 22:58
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
15 Csak nehogy kövessen a polgárőrség. :)
tegnapelőtt 23:01
 17/26 anonim ***** válasza:

"nekimegyek valaminek, beverem a fejem, ilyesmi, akkor "visszaütök" az adott tárgynak"

Pedig te mentél neki, nem is értem, miért nem magadat ütöd le?

tegnap 02:01
 18/26 anonim ***** válasza:
13, a 10 vagyok, ezt biztos nekem szántad?
tegnap 05:29
 19/26 anonim ***** válasza:
(mármint a 10. válaszoló vagyok)
tegnap 05:29
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem, de bennem olyan nagy feszültség van, hogy lemérni nem lehet, de még egy kiborulásom sem lenne komolyan vehető inkább szánalmas és gáz lenne így tartom.. már 10 éve.
tegnap 05:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!