13-18 év közötti lányok rajtatok mindig van melltartó, vagy van olyan hogy anélkül mentek suliba, és ha igen akkor otthon le szoktátok-e venni?
Figyelt kérdés
Életkort is légyszi.2012. dec. 25. 22:59
1/13 anonim válasza:
Rajtam mindig van, kivéve mikor alszok.
14/l
2/13 anonim válasza:
Rajtam is mindig van csak néha leveszem otthon meg éjszaka 14/L
5/13 anonim válasza:
itthol is mindig rajtam van, csak éjszakára veszem le. 18/L
6/13 anonim válasza:
Nincs olyan alkalom hogy melltarto nelkul kimennek a kapun.
Otthon nincs rajtam melltarto, minek?
Hogy, majd kesobb logjon? kosz nem :))
15/L
7/13 anonim válasza:
Rajtam is mindig van, anélkül nemigen megyek sehova. Otthon többnyire nincs rajtam, csak ha vendégek jönnek.
18/l
8/13 anonim válasza:
Mindig van rajtam, kivéve ha alszok. Vagy itthon, akkor másfajtát veszek fel, nem a tipikus melltartót.
18/L
9/13 anonim válasza:
Én ki nem mennék itthonról nélküle. Ráadásul nekem elég nagyok, szóval kell nekik a tartás, bár szerencsére még nincs ilyen panaszom velük. Itthon sosem hordok, max. ha vendégek vannak, csak akkor.
10/13 anonim válasza:
Nem hordok melltartót, kis mellem van, elég egy top. A melltartó nekem kényelmetlen, nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!