Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
írjatok köszi
Hány kommentig kell eljutni, hogy megnyerd a fogadást, amit a haverokkal kötöttél?
Fe az alvás. Nem programozás.
Pl kakilni van ideje, közben irhatott is volna, ez bunkóság.
Szerintem anyukája is elmondjs neki sokszor, hogy telefonozni volt időd de rendet rakni nem...vagy elmenni Maris nenjenek segíteni
Mi a búbánatos bajotok van????
Milyen fogadás te szerencsétlen? Normális kommunikációt akartam, ez lett belőle,
Jött válasz de csak bántás és nem érdemi, troll vagyok, fasz vagyok, minden vagyok .. csak én vagyok helikopter? erre már nem reagálok mert szinten alul van... A normális válasz nem ez.
Na most jön az újabb vagdalkozás, most meg a családomat keveri bele, na elmész már a picsába...
Kommunikálni mindenhol kell,mert csak úgy kapunk normális választ.
Ez nem hülye kérdés,csak fel kéne fogni...
Normálisak írjatok, köszi:
Jó úgy hogy most írok nekik hogy majd este mesélek, vagy inkább este írjak egyből, , amikor hazamentem?
Majd ha ti is ilyen helyzetbe kerültök mint én, kívánom hogy kapjátok vissza ezeket a bántásokat. A sírás kerülget h az ember normálisan kedvesen beszélgetne, tanácsot kérne, erre bántják. Na ez jellemző a magyarok bizonyos rétegére.
Normális kommunikáció, szeretet, emberség helyett bántás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!