Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Figyelt kérdés
Most nagyon.... Minden szeretetuk annyira jol Erik irjatok segitsetek fontos koszi2021. dec. 26. 08:05
141/276 anonim válasza:
#137: Én is ezt írtam, hogy ő egy troll, de azért is irogatnak neki. Jelentettem is a kérdést. Nem törölték, pedig egyértelműen kamu. Sajnálom, hogy itt erre van igény.
142/276 A kérdező kommentje:
Nem kockazatos ha megirom h penteken hol voltam? Nem mondjak azt h akkor valaszolnu is lett volna idom? Szerintem nem mert aznap leveleztunk mar.
2021. dec. 26. 11:32
143/276 A kérdező kommentje:
Nem toroltek mert normalisak es latjak h nem trollkodas hanem aggodas
2021. dec. 26. 11:33
144/276 anonim válasza:
Ez nem anyázás.
Tole erednek a komplexusaid, honnan jönne ilyen hülye gondolat amugy, ha nem az ő nyaggatasai miatt?
Menj már el terápiára
145/276 anonim válasza:
Nem nagyon izgat fel amugy, mit tűr tőlem egy fura kisgyerek. Felnőttek beszolasai is leperegnek
146/276 anonim válasza:
Miért nem hívtad még fel őket? Akkor biztosan megnyugtatnának és nem terhelnéd a beteg lelkeddel a gyk népét. Vagy telefonálni sem tudsz?
147/276 anonim válasza:
Érdekes, itt mekkora lett hirtelen a pofád
148/276 A kérdező kommentje:
normálisak írjanak, nnyugtasanak meg h valóban nem tartozok elszámolással nekik, de nem kockázatos megírni h itthon voltam péánteken, nem rokonoknál, amikor leveleztünk és hogy hol voltam pénteken?
2021. dec. 26. 11:43
149/276 anonim válasza:
Van valami torony a közeledben? Használd.
150/276 A kérdező kommentje:
Mekkora lett a pofám? eddig tűrtem, megpróbáltam nem foglalkozni az idióttákal, eddig sikerült. ami sok az sok
2021. dec. 26. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!