Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Jajjjajajj, nyüssz-nyüssz, csúnya magyarok. Az is, aki leírja, hogy nem bántja sérülteket, te mégis kicsinálod.
Nagyin kis kedves vagy a kivansagaiddal, ez nem volt szintén aluli, nyugi. Ja, nem ide..
A primitív válaszaitoktól a falra mászok.
Nem védhetem meg magam? Nem írhatom le ami bántó? Ennek az egész bántásnak ti vagytok az alapja.
Eszembe nem lett volna szidni a másikat, ha nem kötekedtek. NORMÁLIS válaszra számítottam. számítok, honnan tudod h nekem milyen, ha tudnád nem írnád ezt..
Nem tehetek fel kérdést ezen a k kérdező olalon?
Nem mártirkodás te érzéketlen, ,lelketlen ember..
és azt elvárom h a bántás helyett normális válaszok jöjjenek.... ismétlem magam: az hogy én ez meg az vagyok az nem válasz a kérdésre, hanem bántás
Ismetlem: az hogy leírod ugyanazt 50szer, csak felcseszel mindenkit, és nem fogsz normalis válaszokat kapni.
Próbáld ki. Írj egy új kérdést, ahogy nem tapétázod be ennyiszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!