Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Figyelt kérdés
Most nagyon.... Minden szeretetuk annyira jol Erik irjatok segitsetek fontos koszi2021. dec. 26. 08:05
232/276 anonim válasza:
En pl egy szóval nem bántottalak , csak elmondom, hogy viselkedsz, tanácsot adok,erre idiotazol.
233/276 anonim válasza:
Jajj, de jó, hogy erről tudósítasz. Ez se szokás, és fárasztó
234/276 anonim válasza:
hol laksz? a barátod akarok lenni. légysziiiiikeee
235/276 A kérdező kommentje:
Te nem bántottál, de sokan igen. A tanácsokat megfogadom, de a normális válaszokat meg elvárom kül9nösen azoktól akik idiótáznak
2021. dec. 26. 13:43
236/276 A kérdező kommentje:
meg mindenkitől
2021. dec. 26. 13:43
237/276 anonim válasza:
Amúgy kösz ezt a kérdést.
Tok jo karácsonyi ajándék, hogy ennyiszer felpontozhatjuk egymást miattad.
En félek, hogy valakit egyszer megtámadsz valamiert. Fura vagy, szorongsz, sulyosabba fog válni, kijohet akár a paranoid skizofrénia, ha nem kezelteted magadat időben. Teljes joszandekkal mondom.
238/276 A kérdező kommentje:
Nem tamadok meg senkit de ez kerdezo oldal, ahol valaszokat var az ember, nem bantast
2021. dec. 26. 13:49
239/276 A kérdező kommentje:
Azert is faj, meet szeretetre vagyom mint minden normalis enber, ezert is fontos nekem
a baratsag
2021. dec. 26. 13:50
240/276 A kérdező kommentje:
Erre itt meg ratesznek egy lapattal
2021. dec. 26. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!