Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
A trollok azok akik nem képesek normálisan válaszolni...
és csak bántanak..
Az oké, h nem csinálnak ügyet, és rendben is van,
CSAk arra akarok még választ kapni, amit feltettem az előbb, most írjak hogy majdmesélek, vagy már ráér este
A hülyék hoznak ki a sodrodbol?
Az első kommentjeid előtt nem volt válasz, csak tem, akkor magadat hoztad ki?
Édes Istenem azonnal gyere le!
Az első komment előtt még nem hozott ki semmi a sodromból. Amikor segítségkérésre, tanácskérésre ezek helyett bántás jött, na ez hozott ki a sodromból ez fáj nagyon...
Most írjak a barátnak h este mesélek vagy este meséljek simán, amikor hazaértem?
Ha nem most írok attól félek az lesz h azt hiszik nem foglalkoztam velük és az sértődés lehet
írjon már valaki értelmes ember
Semmi rosszat nem írtam, amúgy töröljék ha akarják. Nem hiszem h törlik, mert látják h én megvédem magam csak.
És megint? Amíg nem kapok normális választ addig felteszem a kérdést..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!