Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Figyelt kérdés
Most nagyon.... Minden szeretetuk annyira jol Erik irjatok segitsetek fontos koszi2021. dec. 26. 08:05
221/276 anonim válasza:
Martirkodas is megvan újra, pipa
222/276 anonim válasza:
Akkor aggódjál. Már rég írhattál volna.
223/276 anonim válasza:
Nagyon szorongsz, kérlek, kezeltesd a saját érdekedben még most
224/276 anonim válasza:
Szerintem meg a haverjaival összeborulva röhögnek a kérdésen és a válaszokon.
225/276 anonim válasza:
lehetek a barátod én is? nem fogok megsértődni, ha nem írsz vissza egyszerre
226/276 A kérdező kommentje:
Hogy röhögne, amikor ő nincs is itt, nem is látja, de velük normális vagyok mert ők is azok velem.
2021. dec. 26. 13:37
227/276 anonim válasza:
Már 5 és fél órája teszed fel ugyanazt a kérdést újra és újra, hogy most írj, vagy este, lassan eljön az este, és nem lesz választásod. :D
Miért mi döntsük el, ennyi döntési képesség sincs benned? Ha pedig megsértődnek, akkor is mi van? Kinek kellenek olyan barátok, akik rosszalják, hogy a rokonoknál töltötted a karácsonyt ahelyett, hogy nekik üzengettél volna? Szerintem észre se vették, hogy megnézted az üzenetet, de nem válaszoltál, nem mindenki pörög erre a témára annyira rá, mint te... Nem vagy normális, már elnézést.
228/276 anonim válasza:
Te meg normalis beszélgetés helyett ugyanazt szajkozod
229/276 A kérdező kommentje:
Arra még könyörgöm válaszoljatok h mikor írjak, hogy a jobb
2021. dec. 26. 13:38
230/276 A kérdező kommentje:
most jött át a algutóbbi, olvasom
2021. dec. 26. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!