Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Akkor fogom be amikor akarom.
Amikor először tettem fel a kérdést, már akkor lekezelő válaszokat kaptam.
azért vagyok beteg mert nem tűröm a bántást?
NA akkor mégegyszer a normálisaknak:
Most írjak a barátnak h este mesélek vagy este meséljek simán, amikor hazaértem?
Ha nem most írok attól félek az lesz h azt hiszik nem foglalkoztam velük és az sértődés lehet
írjon már valaki értelmes ember
Nem mondják neked, hogy fárasztó vagy? Vagy fogják a tenyerukbe fejüket, ha megszolalsz?
Nem mondják, hogy "jajj, Bence.."
Nem mondják, mert normális emberek és akik normálisak azokkal én is normálisan bánok. Normálisan kommunikálok. A hülyék hoznak ki a sodromból, ez fáj nagyon itt,
ha normálisan válaszolnának itt az emberek az én kedvem is jobb lenne, csak hát a lelketleneknek hiába magyarázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!