Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Te idiotábbnak tűnsz bármelyik hozzzászólónál, de tűrünk.
Amúgy add frl, ezt a barátságot elcseszted. Készülj fel a beszólásaikra. Tuti napi többször zaklatnak majd
Akkor valamelyik másik idióta írt privátban. Innen üzenem h állítsa le magát! :)
Lehet h túlreagáltam csak annyi mindent vesztettem már el életemben (nem anyagi) h ezt már nem akarom és ezért nem akarom h sértődés legyen a dologból.
"magadra ismertél" tipikus szánalmas komment, amikor már az észérv elfogott és magárl tereli el a figyelme.t.
"tipikus szánalmas komment, amikor már az észérv elfogott és magárl tereli el a figyelme.t."
Mi van? :DDD Vedd be a bogyóid!
megkísérlem feltenni a kérdést:
Nem kockazatos ha megirom h penteken hol voltam? Nem mondjak azt h akkor valaszolnu is lett volna idom? Szerintem nem mert aznap leveleztunk mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!