Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Figyelt kérdés
Most nagyon.... Minden szeretetuk annyira jol Erik irjatok segitsetek fontos koszi2021. dec. 26. 08:05
121/276 A kérdező kommentje:
Erre meg reagsljatok, koszonom. Apa halala ota meg nagyobb a szeretetehsegem mint elotte. Nem martirkodas, es nem a bantoknak stop.
2021. dec. 26. 11:01
122/276 anonim válasza:
Meg azon ritka emberek közé, akik folyton ugyanazt szajkózzák, mert azt hiszik, mindenki olyan sügér, mint ők, hogy nem tűnik fel nekik egy szöveg elsore
123/276 A kérdező kommentje:
szol
2021. dec. 26. 11:02
124/276 A kérdező kommentje:
Leirom egyszer, utana kapom a bantasokat es azert irom le meg egyszer hogy hatha normalis valaszokat kapok. Azt nem nagyon h a bantoke legyen az utolso szo.
2021. dec. 26. 11:04
126/276 A kérdező kommentje:
Mikor irjak, most vagy este? Ha csak este ugy tunhet, mintha egesz hetvegen nem foglelkoztam volna veluk. Ha most akkor meg izgulhatok h visszair e
2021. dec. 26. 11:08
127/276 anonim válasza:
De nem érted meg hogy senki nem sértődött meg rád az égvilágon, hanem csak te kreálsz butaságokat fejben?
Leírod nekik h bocs, rokonoknál volt karácsony stb. nem volt időm. Valószínűleg ők is rokonoknál, családnál voltak, volt nekik nagyobb dolguk mint azon filózzanak h te miért nem írsz vissza...
128/276 anonim válasza:
Az utolsó szó nem azt jelenti, hogy odahanysz valahova valamit ...
Apád is meghalt, tényleg jó lenne egy terapia
130/276 A kérdező kommentje:
Rendben. Igazad van. Ezeket megirom. Megirom h meg Ott vagyok es nemsokara meselek.
Meg megirom h penteken voltsm az ejfeli misen, meg betlehemesen.
Penteken irtunk egymasnak legutobb. Ha leirom h utana penteken hol voltam, nem mondjsk azt h erre volt idom, a valaszra nem?
2021. dec. 26. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!