Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Figyelt kérdés
Most nagyon.... Minden szeretetuk annyira jol Erik irjatok segitsetek fontos koszi2021. dec. 26. 08:05
111/276 A kérdező kommentje:
Most fogok majd visszairni nekik meg majd este is :)
Vegre egy rendes komment, valoban figyelmes vagyok veluk :) jol esik a dicseret
2021. dec. 26. 10:41
112/276 anonim válasza:
Ez a megfelelesi kenyszer nem normalis, fogd mar fel, hogy ez egy normalis baratsagban nem igy mukodik. Ha neked a baratsag fogalmat illetoen ezek a tapasztalataid, akkor nagyon sajnallak es szivbol kivanom, hogy legyen reszed egy normalis, oszinte es tiszta baratsagban.
113/276 A kérdező kommentje:
Abbol gondolom h nem sertodtek meg, mert aznap tobbszor leveleztunk, csak a legutobbira a rokonosra nem. Az igazi bararsagbsn egy ket nap keses nem szamit, penteken meg leveleztunk, velemeny?
2021. dec. 26. 10:49
114/276 A kérdező kommentje:
Irjatok meg erre koszi, es az is igaz h ilyenkor mindenki Jon megy csak entire szeretetehes vagyok
2021. dec. 26. 10:50
115/276 A kérdező kommentje:
Irjarok meg erre, koszi
2021. dec. 26. 10:51
116/276 anonim válasza:
En odamegyek és kidobom a telefonodat
117/276 anonim válasza:
Nem szamit. Normalis baratsagban nem, de ugy latom, itt nem ez a helyzet ha ezen parazol
118/276 A kérdező kommentje:
Tudod kinek dobd ki!! ..
.
. A param alapja aZ, h nem akarom elvesziteni a szeretetuket, a szeretet nagy ertek, ezert varok megnyugtatast, ezen sirok majdnem
2021. dec. 26. 10:56
119/276 A kérdező kommentje:
Azon ritka emberek koze tartozom akinek fontos ertek a szeretet
2021. dec. 26. 10:59
120/276 anonim válasza:
Ha fontos lenne, nem egyedül döglenél.otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!