Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Szerintem ez egy unatkozó troll aki erre veri. Kár foglalkozni vele.
Épeszű ember nem stresszel ekkora baromságon. Tegnap nekem is írtak napközben többen, de mivel rokonlàtogatáson voltam és rá sem néztem a telefonomra, így ma reggel válaszoltam neki.
Egyik barátnőm is egy nappal később válaszolt nekem. Mindenki éli az életét. Karácsonyozik, családozik, eszik, iszik. Legalábbis a normálisabbak. Kérdező, a magadfajták viszont pszichológushoz valók sajnos.Az a baj még vicces sem vagy. :(
Az h tudnak olyat is irni eyes emberek amitol megnyugszom es segitenek tanacsokkal.
. Azonnal irtam volna? London leveleztunk csak erre a legutobbinak hozzaszolasukrs nem irtam h "remelem rokokoknsl vagy"
Nem hiszlek el. XDDDD menthetetlen vagy.
De megsertodtek, mar reg nelkuled szerveznek programot a jovo hetre, meg mar van egy kulon beszelgetesuk is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!