Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye ebbol nem lesz sertodes?...

Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek

Figyelt kérdés
Most nagyon.... Minden szeretetuk annyira jol Erik irjatok segitsetek fontos koszi
2021. dec. 26. 08:05
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/276 anonim ***** válasza:
100%
XDDDD feladom gec
2021. dec. 26. 09:41
 52/276 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat akarok. Nem ilyet mjnt az utobbi ketto. En meg azok koze a ritka emberek koze tartozom, akiknek fontos a szeretet.
2021. dec. 26. 09:42
 53/276 A kérdező kommentje:
Most irjak vagy este? Ezen ragodnek eges nap h megsertodott e
2021. dec. 26. 09:43
 54/276 anonim ***** válasza:
100%
En irtam normalis valaszokat, egyik se volt jo. Meg mindig azon gorcsolsz, hogy most irj e vagy kesobb, irtam, hogy irj akkor most, erre 2 oldallal kesobb meg mindig ezen feszengsz.
2021. dec. 26. 09:44
 55/276 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ki szeret itt kit?

Tegyük fel, igaz minden szó, amit leírtál.

Rettegsz tőlük, az nem szeretet, ahol nulla bizalom van.

2021. dec. 26. 09:44
 56/276 anonim ***** válasza:
92%
El is fognak taposni ezzel a mentalitással az emberek :) Előre szóltam. Egy nyálas hülyegyerek vagy, aki azon izgul karácsony másnapján hogy ójaj mit fognak gondolni ha csak most írok vissza? Ki nem szarja le? Munkahelyeken te leszel majd a lábtörlő, akin áttapos az érettebb, nem nyálas hozzáállású, hanem okos és talpraesett ember. Nagyon nehéz dolgod lesz az életben. Röhejes amit művelsz, jobbérzésű emberből ezt váltod ki ezzel a poszttal.
2021. dec. 26. 09:45
 57/276 anonim ***** válasza:
75%

Írd nekik most reggel azt, amit valaki írt fenn: igen, rokonoknál vagyok, majd este mesélek. Így legalább nem rontod el az egész napod aggódással.

Ők is biztos rokonoknál vannak, és hidd el, hogy nem ezen aggódnak, hogy te miért nem válaszolsz.

2021. dec. 26. 09:45
 58/276 anonim ***** válasza:
76%
Amugy meg minden normalis ember vagyik szeretetre, nem vagy te ettol olyan kulonleges hopihe, hogy minden masodik valaszodban ezt ki kelljen emelni.
2021. dec. 26. 09:46
 59/276 A kérdező kommentje:

Igaz minden szo. Attol tattoo h ugy gondoljak, h ok adtak a szeretetet en meg azzal Halalom meg h tul keson reagalok, that elhanyagolom oket. Ettol tartok. Attol h ugy gondoljak hha van mobilnetem tudtam volna korabban irni..

Ezzel nyugtassatok meg meg koszi

2021. dec. 26. 09:47
 60/276 anonim ***** válasza:
100%

Fuuuu. Én amúgy nem röhögöm ki vagy bántom a sérülteket, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni.

Szerintem kellene egy pszichológus valami nem oké.

Szuleiddel való kapcsolatod rossz? Csesztetnek folyton? Nem normális ez az egész.

Az se, hogy összevissza írsz, nem fogalmazok rendesen. Skizofrének csinálnak így , ha nem vagy az, akkor kapd mar össze magad.

Ha te ezt elolvasod úgy, mint egy kívülálló, mit gondolnál, értenéd?

Társaság éhséged van, nem szeretet. Akármilyen hülye jó, csak legyen.

Tanulj meg elengedni dolgokat es nevetni magadon. Vannak neten jó tippek.

2021. dec. 26. 09:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!