Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Rendben koszonom irok most, de akkor meg mindig Ott van, h este valaszolnak e, ha nem reagalnak megsertodtek es ezen meg izgulok egesz nap,
De am ugy vszinu ok is rokonoknal unnepelmrk
Szerintem mindegy mikor írsz, mert már rég megsértődtek, és teljesen jogosan. Egy igaz barát szenteste is egész nap a telefonján lóg, hogy el ne mulassza a szerető barátai üzeneteit. A szeretetbe öt perc késlekedés sem fér bele, nem hogy egy egész nap. Egy szerető barát a budira és a zuhany alá is viszi magával a telefont, és nem törődik a családjával, csak és kizárólag az üzengetéssel. Úgyhogy kész, ezt elszúrtad, soha többé senki nem fog veled szóba állni.
Remélem, ez a válasz megfelel. További szép, szeretetéhes, rettegő karácsonyt kívánok!
Nyugtasson meg a sedatif pc
Veszettül buta vagy, látszik minden mondatodból. Ha velük is ilyen vagy, szerintem inkább kiröhögnek, mint szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!