Ugye ebbol nem lesz sertodes? Jo barataim irtak h remelik h a rokonoknal vagyok, Ott is vagypk csak elfelejtettem valaszolni. Ha most irok nem mondjak azt, nem fogjak ram h kamuzok, meg h miert nem irtam elobb? Nem lesz ebbol sertodes? Ettol felek
Figyelt kérdés
Most nagyon.... Minden szeretetuk annyira jol Erik irjatok segitsetek fontos koszi2021. dec. 26. 08:05
101/276 A kérdező kommentje:
Irjon vki normalis, Aki nem bant
2021. dec. 26. 10:29
102/276 anonim válasza:
Én normálisat írtam. Jelentettelek.
103/276 A kérdező kommentje:
Nem trollkodas, majd ha ilyen helyzetbe kerulsz, es egyedul vagy, megtudod aterzed. Tanacsokat kertem, kerdeseket tettem fel, erre sok bantast is kaptam. A kerdesemre valaszoljstok meg akarok nyugodni, nem trollkodon
2021. dec. 26. 10:31
105/276 anonim válasza:
Miért írod le ugyanazt ennyiszer?
Miért martirkodsz?
Honnan tudod, ki min megy át, talan barátai sincsenek, mégse szirenezza ugyanazt tucatszor
106/276 anonim válasza:
En is normalisat irtam, megse tetszik. Miert lenne mentegetozes, ha egyszer ez az igazsag??? Tenyleg menj el egy pszichologushoz.
107/276 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy néhány messengeren szánalomból néha író gyerekkori ismerősön kívül se kutyád, se macskád? Egyáltalán, nő vagy, férfi vagy? Ezek miért titkos infók?
108/276 A kérdező kommentje:
Az a beteg allat, aki egy segitsegkero es tanacskero kerdesre igy reagal.
Az h baratai sincsenek azt neken irtad vagy annak aki me beteg allatozott?
2021. dec. 26. 10:38
109/276 anonim válasza:
visszaírtál nekik? nagyon megsajnáltalak a sztorid alapján. remélem nem sértődtek meg a barátaid. nagyon aranyos és figyelmes vagy velük.
110/276 A kérdező kommentje:
Ok nem szanalombol ram irok, hanem tenyleg barataim
2021. dec. 26. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!