Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azzal miért nem foglalkozik...

Azzal miért nem foglalkozik senki, hogy ha ilyen marad a nők viselkedése, a társadalmi helyzet és az átlag, normális csókák helyzete, akkor egyre több ilyet esettel számolhatunk?

Figyelt kérdés

[link]

A fb-on a cikk alatt maguknak a nőknek tűnik fel, hogy szaporodnak az ilyen esetek. Miért nem rakják össze a képet?

2021. dec. 9. 13:59
 71/93 anonim ***** válasza:
92%
Semmilyen empátiát nem érdemel az ilyen. Ez a gyáva xar is csak a nőkkel mer keménykedni, majd a böriben megmutatják neki merre az arra.
2021. dec. 15. 20:40
 72/93 anonim ***** válasza:
23%
Ki mondta, hogy őt kell sajnálni? Nem sokat értettél meg abból, amit írtam, igaz?
2021. dec. 15. 20:54
 73/93 anonim ***** válasza:
85%
Én tökéletesen megértettem és fel is pontoztam a válaszodat. Sok igazság van benne, bármennyire is a szőnyeg alá akarják söpörni.
2021. dec. 15. 21:11
 74/93 anonim ***** válasza:
92%
Igen, kedves 70.-es vettük az adást. Az inceleket mindig minden körülmények között sajnálni kell. Igaz, hogy emberek élnek az utcán fedél nélkül, többszzezrek nem tudnak ételt tenni az asztalra, sokan szenvednek tartós, maradandó betegségben. De hát mit is számítanak ezek az apróságok, amíg itt vannak az incelek, akik a saját kis nyomi problémáikat mindenkiénél nagyobb méretűnek tartják.
2021. dec. 15. 23:25
 75/93 anonim ***** válasza:
31%

74

Szerény elméletem szerint az incelek egy része valszeg jómódban él, és 100%-ban egészséges, ezért nem tudja milyen megküzdeni azért amit el akar érni.

Járok olyan közösségekbe, ahol több testi, illetve kisebb szellemi fogyatékkal élő férfiak vannak. Ezek miatt sajnos munkát is nehezen találnak, vagy csak a rokkant nyugdíjat kapják. A legtöbbnek van barátnője..

Érdekes, ha nekik sikerül, az inceleknek miért nem? Talán mert az incelekkel ellentétben megtanultak küzdeni (szükség is volt rá), befejezték az önsajnáltatást és igyekeztek minél többet kihozni a helyzetükből.

És a többségüknek normális, testileg és szellemileg egészséges barátnője van.

Mert tegyük hozzá, hogy egy önbizalommal teli, jó humor érzékű és személyiségű bár kevésbé szép arcú ember vonzóbb, mint egy visszahúzódó, savanyú, mogorva, önbizalom hiányos Brad Pitt.

Mert aki elmerül az önsajnálatban, és mindig másokra mutogat (khm incelek) ahelyett hogy önismeretet tanulna és fejlesztene magán, az csak magának köszönheti a sorsát.

2021. dec. 15. 23:42
 76/93 anonim ***** válasza:
2021. dec. 16. 13:39
 77/93 anonim ***** válasza:
22%

"Szerény elméletem szerint az incelek egy része valszeg jómódban él"

Hiaba kopipesztelsz szorgalmasan, szerenytelen felmeresek szerint az incelek aranya az alacsonyabb jovedelmuek kozt a legmagasabb.

En peldaul komfortnelkuli szobakonyhas lakasban nottem fel, kozos WC-vel a folyoso vegen. Es hat most sem basz szejjel a zseton engemet :)

37F incel

2021. dec. 16. 14:41
 78/93 anonim ***** válasza:
90%

Függetlenül attól, hogy kinek mi a véleménye az incelekről elég nagy hülyeség azt feltételezni hogy aki jómódú, és egészséges az már nem is tudja hogy kell küzdeni azért hogy elérjen valamit. Buta sztereotípia.

Egyébként a legtöbb embernek függetlenül attól függetlenül hogy milyenek a szellemi képességei, vagy az anyagi helyzete a szó szoros értelmében nem kell küzdenie hogy párt találjon.

2021. dec. 16. 15:32
 79/93 anonim ***** válasza:
75%

#77: De legalább volt fedél a fejed felett, és felnőttél, tudsz összetett, kerek mondatokat írni. Szóval csak a fejedben, vagy a jellemedben lehet a baj, ha 37 év alatt egy nőt sem tudtál összeszedni.

Ha meg rendesen tanultál, akkor csak találasz egy olyan állást, amiből többre telik. Vagy az incelek már ennyire felsőbbrendűek, hogy iskolába se mennek el, nehogy érintkezniük kelljen a női tanárokkal? :D

2021. dec. 16. 19:11
 80/93 anonim ***** válasza:
12%

Én nem ragaszkodok ahhoz, hogy sajnáljuk az inceleket. Ahhoz ragazkodok, hogy legyünk igazságosak, tehát vagy sajnáljuk őket is együtt a feministákkal, LMBT-sekkel, feketékkel vagy ne sajnáljunk senkit.

Amúgy az a fajta tapló hozzáállás, hogy még egy fogyatékosnak is megy, akkor nekik miért nem, ezzel kb. csak azt árulod el, hogy semmit nem tudsz az egész problémáról. Itt konkrétan arról van szó, hogy a huszonéves nők átlagosan idősebb pasikkal jönnek össze, s arányában amúgyis kevesebben vannak, illetve jóval több kapcsolatot szakítanak meg (tehát a top 10% férfi "foglalkoztatja" a top 20% nőt). Ezek nem vélemények, hanem tények, hivatkozásokat is írhatnák hozzá, bár ezen a szinten felesleges. Szóval konkrétan van 10-15% férfi, akire nem jut nő fiatalon.

Aztán 50 év környékén a fagyi visszanyal, az 50-es férfiak 10-20 évvel fiatalabb nőket kezdenek el "foglalkoztatni", a nők a férfiak rövidebb várható élettartama miatt ekkorra többségbe kerülnek, és ezen a ponton marad a sok egyedülálló, magányos, szomorú 50-es nő, aki ugyanazt átéli, mint a férfiak egy része fiatalon, s ezen a ponton át is csap a dolog heves, feminista férfi gyűlöletbe (vagy akár már korábban).

2021. dec. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!