Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexmentes élet házasságban vagy egyedülállóságban okozhat több problémát?
A társadalom eléggé tabusítja ezt a kérdést, pedig nagyon sok ember kerül ebbe a helyzetbe és sok szorongás, pszichés zavar következik ebből.
Ettől függetletnül nyilván lehet olyan is, hogy valaki tök jól elvan szex nélkül, de az esetek többségében azért szerintem alapvetően meglenne rá a vágy, csak az élethelyzet korlátozza ezt.
7: Szarul nézek ki, ennyire egyszerű. A fejem olyan, mint apámé, aki férfiként ezzel még talán benne van az átlag alsó tartományában, de engem nőként durván átlag alattivá tesz. + Gebe vagyok, ezzel együtt persze lapos is. És még csak magával ragadó személyiségem sincs - egy ocsmány, emellé ráadásul dögunalmas kis nyomorult pedig nyilván nem fog bejönni egyetlen épkézláb férfinak sem. Ennyit arról, hogy ha egyedül van az ember, akkor ez bármikor változhat, akad valaki...
(5)
Házasságban.
Mindennek a hiányát rosszabb elviselni mikor ott van melletted akitől várnád, hogy majd megkapod, akitől normál esetben meg kellene kapnod.
Másrészt, ha házas vagy, nem is tehetsz ellene semmit. Nem keresgélhetsz, nem mehetsz máshoz, hogy csak találsz rá valakit.
#5; 8;
Attól hogy nem vagy barbibabás, még bejöhetsz valakinek. Ha vékony vagy, a legtöbb férfinél előny. Van önkritikád, ami szintén pozitív. Ha valaki személyesen is megismerhet, biztosan talál még sok jó tulajdonságodat, ami a kicsit fiús fejet ellensúlyozza. Légy vidám, nevess, mosolyogj sokat. Olvass sok viccet, és terjeszd. A férfiak szeretik a vidám embereket. Nem minden a külső. Ismerkedés elején jól jöhet ha tudsz jól sminkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!