Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedettek vagytok az életetekkel?
Nem. Boldogtalan vagyok, pedig mindenem megvan, kivéve az érzelmi részt a szexet. Nem tudom meddig megy így, de felőröl ez a helyzet.37 n
2021. aug. 22. 18:42
Nagyon, igen. Szuper társam van, két egészséges, intelligens gyerekem, saját vállalkozásom, amit nagyon szeretek és megy is, a számomra fontos emberek jól vannak, stb. Az egyetlen dolog, amivel nem voltam elégedett, az az iskolai végzettségem, de mivel most épp teszek érte, ezzel sem leszek már elégedetlen :) Megbánni semmit nem bántam meg, pedig voltak nagy szívások az életemben, de mivel azok vezettek el ide, bevállalnám őket mégegyszer ezért. (34N)
2021. aug. 22. 18:44
Igen. Egyetemet végeztem, sportolok, elégedett vagyok a külsőmmel, egész jól keresek, megvan minden, amire szükségem van. Van autóm, tudok utazgatni külföldre. Már csak egy megfelelő társra vágyok, de amúgy egyedül is elvagyok :D
25N
2021. aug. 22. 18:52
Nem. Dettó, mint az első válaszoló. Szerelem, szex -1. :( 37N
2021. aug. 22. 19:08
Nem. Mert sz@r munkahelyem van, kevés fizuért és nincs jó végzettségem se tudásom, esélyem sincs jobbra vagy többre így.
Több pénz kellene, és több szabadidő, kevesebb stressz, megvalósítható jövőkép
2021. aug. 22. 19:26
Nem.
Kevés a pénz kevés a szex érzelmileg el vagyok hanyagolva és nincs szabadidőm
2021. aug. 22. 19:47
Munkahellyel igen, nincsenek anyagi gondok. Viszont a férjemmel nem nagyon vannak közös célok. Szeretet, szexhiány miatt se érzem magam valami jól. 40+N
2021. aug. 22. 19:58
Igen, elégedett.
Voltam tartalmas szabadságon, utána megoldottam 2, évek óta húzódó konfliktusom, és most legutóbb a kocsimhoz találtam megfelelő diagnosztikai módszert. A legjobb, h ősztől újra képzésre fogok járni, egy álmom teljesül be :)
(Sajnálom a fenti kapcsolat- és szexfüggőket, ugyanakkor osztozni viszont nem tudok a maguk gerjesztette fájdalomban.)
2021. aug. 22. 19:58
Nem, mert van ugyan munkám, de nem szeretem, nem tudok váltani. Nincs barátnőm, de szeretnék végre. Itt valakivel tartom a kapcsolatot, de nagyon ingatag, képlékeny a dolog. (F39)
2021. aug. 22. 21:13
Régen nem voltam de aztán munkát vállaltam,többet kerestem,jobb párom lett, imádnivaló gyermekem és végre megvan a ház is
2021. aug. 22. 21:24
Kapcsolódó kérdések: