A kérdező szavazást indított:
Elégedett vagyok, én irányítom az életemet.
Úgy érzem nem én irányítom az életemet.
Boldog vagyok és elégedett.
Csak a túlélésért küzdök.
Élni jó. Örülök hogy élek.
Terhemre van az életem.
Magam sem tudom hogy minek élek. Minden napom fárasztó.
Tele vagyok életkedvvel és tervekkel.
Keserű vagyok és kétségbeesett az életemet illetően.
A kérdező hülye!!?
26 szavazat
1/10 anonim válasza:
Most semennyire, de ha 3 év múlva is ilyen szar leszek akkor baj van. Remélhetőleg addigra megoldódnak ezek a problémák. És akkor egy "Élni jó. Örülök hogy élek." lehetőséget bepipálok. Most csak az lenne hogy "Terhemre van az életem." ;)
2/10 A kérdező kommentje:
Csak egy kis felmérést szeretnék, előre is nagyon köszönöm mindenkinek! 💚💚💚💚
2021. febr. 24. 15:31
3/10 anonim válasza:
Imádom az ilyen felméréseket XD nem lesz reális csak most mondom, + kurwa gagyi
de sok sikert a semmihez
4/10 anonim válasza:
Ha anyukám élne még, akkor 100% boldog lennék. Amit eddig elértem, azzal meg vagyok elégedve és élni is szeretek.
5/10 anonim válasza:
#3, te beikszelheted a "Keserű vagyok és kétségbeesett az életemet illetőent."
6/10 anonim válasza:
Jelen pillanatban úgy érzem, mintha mellékszereplő lennék a saját életemben, abból is a felejthetőbb fajta.
7/10 anonim válasza:
Itt most kb. 2 választ írtál le, különféle megfogalmazásban. Az 1,3,5,8 gyakorlatilag variációk ugyanarra, a 4,6,7,9 is. Olyat meg nem adtál meg, hogy “nagyjából elégedett vagyok, de lehetne jobb is”. Szóval bocs, de szerintem az utolsó válaszlehetőség a nyerő. :)
8/10 A kérdező kommentje:
7. Egyetértek hülye vagyok, de aranyos! 🙂 Sajnálom hogy sokan jelölték hogy kétségbeesettek, nekik sok erőt kívánok, és sok reményt! Én nagyon sokat szenvedtem sajnos egész életemben, de bízok a szívemben, mert az a legjobb az életemben, még ha hülyén hangzik is! Biztos vagyok benne, hogy ti is nagyon jó és értékes emberek vagytok! Sok szeretettel gondolok rátok! 💚💚💚💚
2021. febr. 25. 17:48
9/10 anonim válasza:
Nincs olyna válaszlehetőség, hogy köztes. Csak szélsőségek, meg buta kombinációk.
Nem szavaztam.
10/10 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy köztes? Mármint mit értesz ezalatt pontosan? Nem tudtam hogy olyan is van! Írd le nyugodtan, engem legalább érdekel. Már bevallottam hogy nem vagyok túl okos, ha az boldogabbá tesz téged, akkor hülye vagyok! Te okosabb vagy sokkal nálam, mindenki okosabb és jobb nálam! Én csak egy senki vagyok..
2021. febr. 27. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!