Mennyire vagytok elégedettek az életetekkel?
- párkapcsolat
- munka
- anyagi biztonság, mit engedhettek meg magatoknak és mit nem?
- egészség
Párkapcsolat: lefele mutató tendencia
Munka: oldalazó tendencia
Anyagi biztonság: oldalazó
egészség: felfele mutató.
Nem panaszkodhatok :)
Nalam mindegyik nagy gaz, megis elegedett vagyok az eletemmel. Van amin tudok segiteni, azon munkalkodom is minden nap, van amin pedig nem, azt pedig probalom elfogadni.
Az elegedettseg masbol is fakadhat, peldaul belso bekebol, szellemi tudasbol, muveltsegbol.
párkapcsolat nincs
munka sincs, kb. 1 hónapja rúgtak ki :D hitelügyintéző voltam
anyagilag nincs gond, hála a szüleimnek
egészséges vagyok
Szóval elégdettnek kell lennem.
22/F
Párkapcsolat:0
Munka:0
Anyagi biztonság:0
De meggyógyultam egy olyan betegségből, amiből gyakran egyenes út vezet a temetőbe. Úgyhogy mivel van életem, rendkívül boldog és elégedett vagyok.:D A fentiek megteremthetők, ha az ember életben van.
Párkapcsolat: nincs
Munka: nincs
Anyagi biztonság: Szüleimtől függök
Egészség: Magas vérnyomás, lúdtalp, gerinc problémák, emésztőrendszeri problémák.
Tudom hogy nem kérdezted de azért megnyugtatás ként ideírom hogy barátaim sincsenek :D
De amúgy optimista vagyok, Vannak terveim és szerintem minden oké, én boldog vagyok csak azok pont nincsenek amiket te írtál :D
1, Nincs, így: 0;
2, Van, de lehetne jobb is: 2/3;
3, Elfogadható: 4;
4, Alapból eü.-problémám van, ami sok dologban korlátoz: 2.
párkapcsolat nincs
munka nincs
anyagi biztonság nincs
egészség jó sajnos inkább lennék beteg mint szegény és nyomorult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!