Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nárcisztikus exemnek ennyire bejött az élet?
Engem a kapcsolatunk alatt átvert és kihasznált, de nem tartott sokáig, még együtt sem éltünk. Én szakítottam vele. Én hozzá képest most sem tartok sehol. Mi szakítottunk fél év után talált magának valakit, és az a nő egy pár hónap alatt teherbe is esett, és el is vette feleségül. Nem szerelemből, de akkor ez nagyon rosszul esett, mivel én semmit nem jelentettem neki. De azóta én is találtam valaki mást, akivel most is vannak problémáink, bár nem olyan, hogy kihasználna csak nehezen haladunk az életben.
Az exem meg saját házban él ezzel a nővel, boldogan pózolnak a Facebookon. A családomat letiltotta Facebookon, de mégis a mai napig köszön a szüleimnek.
Ha lát engem, akkor rám sem néz, de ilyenkor nem egy boldog arcot látok, hanem inkább úgy néz, mint egy robot, vagy hogy is fogalmazzak.
Egyetlen szabály van: nárcisztikus volt pasival soha de soha nem foglalkozunk. Hanem nagyon örülünk, hogy ex, és hogy más kötötte magához örökre egy gyerekkel.
Mintha nem tudnád: egy nárcisztikusnak soha senki nem jelent semmit. Te se, a felesége se. Lépj tovább, ennyike.
Már rég elkellett volna engedned, nem is kéne foglalkoznod vele.
Lehet hogy bejött neki, lehet csak pózol facen, mit számít ?
Biztos nagyon boldog lehet, hogy pár hónap után teherbe ejtette az új nőt, aki valszeg átkúrta a fejét. :D Örülj, hogy kiszálltál az életéből, és sajnáld a gyereket max. És örülj, ha békén hagy.
Nekem az egyik elmebajos exem még terhesen is vissza akart mászni az életembe. Hihetetlen emberek vannak.
Ezt a kérdést már feltetted egyszer.
Egyébként az semmit sem számít, hogy mennyire “boldogan” pózol valaki facebookon... ott bárki tettethet bármit. Ha tényleg nárcisztikus az exed, akkor a feleséged is meg fogja sínyleni, előre is sajnálom. A kérdésedből az jött le, hogy azért vette el, mert (véletlenül) teherbe esett.
A pasi meg, ha TÉNYLEG nárcisztikus, az egy súlyos személyiségzavar, ami azon alapszik, hogy borzasztó önbizalomhiánya van, úgyhogy semmi irigyelnivaló nincs rajta.
Bejött az èlet??m
Azt hittem multimilliomos lett.
Közben ,meg nem szerelemből lett egy gyereke, meg elvette a nőt
Kissè irigységet érzek rajtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!