Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nárcisztikus exemnek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nárcisztikus exemnek ennyire bejött az élet?

Figyelt kérdés

Engem a kapcsolatunk alatt átvert és kihasznált, de nem tartott sokáig, még együtt sem éltünk. Én szakítottam vele. Én hozzá képest most sem tartok sehol. Mi szakítottunk fél év után talált magának valakit, és az a nő egy pár hónap alatt teherbe is esett, és el is vette feleségül. Nem szerelemből, de akkor ez nagyon rosszul esett, mivel én semmit nem jelentettem neki. De azóta én is találtam valaki mást, akivel most is vannak problémáink, bár nem olyan, hogy kihasználna csak nehezen haladunk az életben.

Az exem meg saját házban él ezzel a nővel, boldogan pózolnak a Facebookon. A családomat letiltotta Facebookon, de mégis a mai napig köszön a szüleimnek.

Ha lát engem, akkor rám sem néz, de ilyenkor nem egy boldog arcot látok, hanem inkább úgy néz, mint egy robot, vagy hogy is fogalmazzak.

2021. aug. 18. 14:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%

Mitől lenne nárcisztikus, csak mást választott! A probléma veled van, ha még mindig hozzá határozod meg magad, és a kapcsolatodat. Nem beszélve arról, hogy az foglalkoztat, hogy fosbúkon letiltotta a családtagjaid, de udvarias ember és köszön, ha személyesen találkoznak, ez valami elképesztő ellentmondás, ja nem, így normális.

Keress pszichológust, mert nem tudsz tovább lépni nélküle, a kapcsolatod is halálra van ítélve így!

2021. aug. 18. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:
67%
Jol megszivta a nő.
2021. aug. 18. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!