Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nárcisztikus exemmel akkor nem tolt ki az élet?
Figyelt kérdés
Utánam nem sokkal, kb. egy fél évvel megismert egy nőt, aki fél év után rögtön teherbe is esett utána esküvő, gyerek. Azt mondták róla, hogy csak a gyerek miatt házasodott ilyen hamar, mert becsúszott. Azóta nekem is lett párkapcsolatom. De ha véletlenül összetalálkozunk a szemembe se néz, tehát akkor lehet jól alakult az élete. Akit sose vertek át, az nem tudja miért szeretném, ha az exem is szívna az életben. Én szakítottam vele, de fájt.2021. aug. 14. 16:06
1/5 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet tudni, hogy milyen az élete.
Csak az derül ki, hogy már nem táplálod a nárcizmusát, ezért átnéz rajtad.
2/5 A kérdező kommentje:
A kocsijával sokszor ott hajt el, ahol én élek.
2021. aug. 14. 16:17
3/5 anonim válasza:
Esküvő, gyerek, most kezdődik neki az igazi szívás. Nem irigylem. 36F
4/5 anonim válasza:
Pontosan jol irta 3!
Már most is szív.
Azert nem néz rád mert rájott arra hogy elb.szta az életét. Elbujna a fold alá is.
5/5 anonim válasza:
Ha boldog lenne emelt fővel vigyorogna.
Vagy ha legalább azt megakarná jatszani.de ahhoz is erő kéne hogy latszolag képes legyen legalább az ember ugy tenni mintha boldog lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!