Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szexmentes élet házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexmentes élet házasságban vagy egyedülállóságban okozhat több problémát?

Figyelt kérdés

A társadalom eléggé tabusítja ezt a kérdést, pedig nagyon sok ember kerül ebbe a helyzetbe és sok szorongás, pszichés zavar következik ebből.

Ettől függetletnül nyilván lehet olyan is, hogy valaki tök jól elvan szex nélkül, de az esetek többségében azért szerintem alapvetően meglenne rá a vágy, csak az élethelyzet korlátozza ezt.

2021. szept. 5. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

5, 8.

Értem amit írsz..., de aki nem szereti, becsüli önmagát, addig azt más is nehezen tudja.

2021. szept. 6. 06:39
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
55 éves nőként meg mindig magas a libidom. Kicsit mindig több volt mint a férjeme. 29 éves házasság. Sokáig hűséges voltam. Ha már túl nagy volt bennem a fészko/állítólag ez a nőkre nem jellemzo/ akkor maszturbaltam. 47 évesen egymásba szerettünk egy kollégámmal. 4 évig tartott, kieltem magam szexuálisan és többet nem akarok felremenni. Már nem tudnám elviselni azt a kettosseget. Van egy vibratorom. Hasznalom ha úgy érzem túl feszült vagyok. A férjemmel hetente, kéthetente szeretkezunk. Sokszor tapasztaltam, hogy szexhiany esetén ingerült, ideges vagyok, kielegulve viszont nyugodt, kiegyensúlyozott, vidám. Kissé utalom magam ez miatt. Ráadásul mindenhol azt hallom, olvasom, hogy nőként a szex nem olyan fontos. Csak szerelemből, csak ha a partner a tenyerén hordoz stb.
2021. szept. 6. 07:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A házasságban. Hisz adott lenne a lehetőség, de ha mégsem, akkor nem pótolható legálisan/alkalmilag. Annyi, hogy a házasságban, attól hogy nincs szex v. ritkán, talán, jó esetben az érintés, ölelés, lelki támasz valamit pótolhat belőle - pszichésen legalább.
2021. szept. 6. 07:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Házasságban. Jó ideje semmi nincs és eléggé frusztrált vagyok. Nem tudok figyelni semmire, vacakul érzem magam.

De eddig még kitartottam.

42 f

2021. szept. 7. 13:21
 15/15 anonim ***** válasza:
96%

12es ez tapasztalatom alapján minden nőnél így van. Ha nem volt erőm veszekedni és tudtam hogy kell hozzá nyúlni hol kell izgatni,inkább egy szenvedélyes szex és kenyérre lehetett kenni. Jó szex mindent megold.

Nekem pasiként a maszturbációval van gondom néha kellemetlenűl érzem magam utána.

2021. szept. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!