Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexmentes élet házasságban vagy egyedülállóságban okozhat több problémát?
A társadalom eléggé tabusítja ezt a kérdést, pedig nagyon sok ember kerül ebbe a helyzetbe és sok szorongás, pszichés zavar következik ebből.
Ettől függetletnül nyilván lehet olyan is, hogy valaki tök jól elvan szex nélkül, de az esetek többségében azért szerintem alapvetően meglenne rá a vágy, csak az élethelyzet korlátozza ezt.
5, 8.
Értem amit írsz..., de aki nem szereti, becsüli önmagát, addig azt más is nehezen tudja.
Házasságban. Jó ideje semmi nincs és eléggé frusztrált vagyok. Nem tudok figyelni semmire, vacakul érzem magam.
De eddig még kitartottam.
42 f
12es ez tapasztalatom alapján minden nőnél így van. Ha nem volt erőm veszekedni és tudtam hogy kell hozzá nyúlni hol kell izgatni,inkább egy szenvedélyes szex és kenyérre lehetett kenni. Jó szex mindent megold.
Nekem pasiként a maszturbációval van gondom néha kellemetlenűl érzem magam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!