Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azzal miért nem foglalkozik...

Azzal miért nem foglalkozik senki, hogy ha ilyen marad a nők viselkedése, a társadalmi helyzet és az átlag, normális csókák helyzete, akkor egyre több ilyet esettel számolhatunk?

Figyelt kérdés

[link]

A fb-on a cikk alatt maguknak a nőknek tűnik fel, hogy szaporodnak az ilyen esetek. Miért nem rakják össze a képet?

2021. dec. 9. 13:59
 21/93 anonim ***** válasza:
100%
A fizikai erőszak verbálisan kezdődik. És inkább szóljanak be az utcán, mint leüssenek.
2021. dec. 9. 16:59
 22/93 anonim ***** válasza:
82%

18:

Na most cseréls ki a szövegedben a férfiakat cigányra, négerre, románra, kínaira, stb., és kiderül, hogy egy fokkal sem vagy jobb a kérdezőnél, ugyanolyan soviniszta duma ez, mint a rasszizmus, csak ez a nemekre vonatkoztatva.

2021. dec. 9. 17:26
 23/93 anonim ***** válasza:
81%

#22 Gondolom nagyon okosnak hiszed magad, de a helyzet az, MINDEN általad felsorolt embercsoportra igaz, hogy a férfiak az eroszakosabbak közöttük. Mindegyikre. A romákra is, a feketékre is, a kínaiakra is, a fehérekre is, a keresztényekre is, a muszlimokra is, a buddhistákra is, a szegényekre is, a gazdagokra is, a tanultakra is, a szakmunkásokra is igaz, hogy mindig a férfi az erőszakosabb.

Kb az egyetlen közös nevező mindannyiotokban, hogy ti vagytok az erőszakosabbak, nem pedig a nők, akik ugyanolyan helyzetetben vannak, mint ti, vagy ugyanolyan kulturális háttérrel rendelkeznek, mint ti.

Mi a franc értelme van ezt tagadni? Ingyen felmehetsz a netre, és kereshetsz róla annyi statisztikát, amennyit csak akarsz.

Nagyobb eséllyel üt/erőszakol/gyilkol meg puszta szadizmusból egy ideges fehér pali, mint a legputribb roma nő egy cigánytelepről. Csáje max akkor bántana, ha lenne mit lelopni rólam, de ő önmagában nem egy időzített bomba, a büntettei általában a mélyszegénység számlájára írhatóak. Nem leli örömét az erőszakban, nem fantáziál róla.

Fáj, hogy valaki leírja, hogy a férfi erőszak probléma? Miért nem az fáj, hogy TÉNYLEG probléma a férfi erőszak?

2021. dec. 9. 18:51
 24/93 anonim ***** válasza:
62%

23:

Nem férfi erőszak van, hanem bizonyos férfiak erőszakosak. Ha így általanosítasz, az nem csak durva szexizmus, hanem egyben el is bagatellizálod a problémát, hiszen innentől rámondhatod pl. erre a baromra, akiről szó van, hogy semmi különös, csak férfi.

Teljesen mindegy milyen csoportról beszélünk, a sovinizmus az sovinizmus. A kollektív bűnősség elve sehogy sinca rendben, mindegy, hogy arabokról, ausztrálokról vagy épp malájokról van szó. Vagy férfiakról, nőkről, vörös hajúakról, balkezesekről, melegekről.

Mondjuk megjegyzem még, én férfiként sem lelem örömömet az erőszakban, nem is vagyok erőszakos. Te viszont a gyűlölködő szöveged alapján annak tűnsz, persze lehet hogy tévedek.

2021. dec. 9. 19:04
 25/93 anonim ***** válasza:
90%

Egyszer instán kommentek közt találtam egy választ, ahol leírta egy asszony, hogy neki egyszer egy nyugdíjas gyilkossági nyomozó (amerikaiakról van szó) ajánlott egy könyvet, hogy olvassa el. The Gift of Fear (Gavin de Becker, 1997), megvettem, elolvastam, az egyik első oldalon ez a szöveg van, először angolul írom le, hogy nem hazudok:

"Men of all ages and in all parts of the world are more violent than women. For this reason, the language in this book is mostly gender-specific to men. When it comes to violence, women can proudly relinquish recognition in the language, because here at least, politically correct would be statistically incorrect."

Ugye azt magyarázza, hogy a támadót he, az áldozatot she-ként fogja emlegetni a könyvben. Maga szerző is férfi. Szerintem az utolsó tagmondat a lényeg, hogy a politikai korrektség fontos, vagy statisztika. Az, hogy ne bántsuk meg a másikat, vagy az, hogy elmondjuk az igazat.

Az nem sovinizmus, ha a tények alapján valamire következtetsz. A férfiak erőszakosabbak. Ez ugyanúgy igaz, minthogy átlagban magasabbak, mint a nők.

2021. dec. 9. 19:41
 26/93 anonim ***** válasza:
100%

"...Ha ilyen marad a nők viselkedése..."

Milyen marad? Arra gondolsz, hogy élnek azzal az alapvető emberi joggal, hogy azzal jönnek össze, akivel szeretnének? Ez valóban felháborító, mégis hogy képzelik...

Szerintem meg egy retardált incel mentális problémája az még mindig az ő problémája, amit neki kell megoldani. Szakember segítségével akár, ha nem megy, akkor el kell zárni a társadalomtól, nemhogy még alkalmazkodni is hozzá.

2021. dec. 9. 19:51
 27/93 anonim ***** válasza:
91%
Az egyébként mindig annyira furcsa nekem, amikor az emberek nem hajladóak bevallani, vagy elfogadni, hogy mindenféle körülménytől függetlenül a férfiak erőszakosabbak, mint a nők. Ez nem egy sértődött férfigyűlölő szövege csak, hanem ez egy köztudott tény. Ez nem jelenti azt, hogy minden férfi egy erőszakos majom, nyilván rengeteg kivétel van, de azért nézzünk már szembe a valósággal, ahelyett, hogy megsértődünk.
2021. dec. 9. 19:56
 28/93 anonim ***** válasza:
92%
27-es, pontosan. Ha egy nő mutat érzelmet, jönnek a hormonokkal... a tesztoszteronról meg totál elfeledkeznek.
2021. dec. 9. 20:07
 29/93 anonim ***** válasza:
100%
Hát meg még mindig divatos ez a sztereotípia, hogy a nők érzelmesek, a férfiak racionálisak. Akik ezt mondják, elfelejtik, hogy a düh is érzelem, abban pedig igen magasan vezetnek a férfiak. A férfiakat az indulataik teljesen megakadályozzák abban, hogy racionálisan tudjanak gondolkodni. És ez nem egy sértés, a nők sem racionálisak. Egyik nem sem tisztán az, mert nem vagyunk robotok.
2021. dec. 9. 20:21
 30/93 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg racionálisabbak a nők. Ezt gondolom. A férfiak viselkedését nemcsak a tesztoszteron, hanem a szex iránti erős vágyuk is nagyban befolyásolja. Míg egy nő egész könnyen leélné az életét szex nélkül, a férfiak számára ez kínszenvedés lenne.
2021. dec. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!