Azzal miért nem foglalkozik senki, hogy ha ilyen marad a nők viselkedése, a társadalmi helyzet és az átlag, normális csókák helyzete, akkor egyre több ilyet esettel számolhatunk?
A fb-on a cikk alatt maguknak a nőknek tűnik fel, hogy szaporodnak az ilyen esetek. Miért nem rakják össze a képet?
Azért nem kell ezt ennyire túlfilozofálni. Az incelek azért incelek, mert nincs meg a fizikai vonzerejük. A vonzerő témakörében már jónéhány kutatást végeztek. Olvastam például egy olyan esetről, ahol a nőkkel megszagoltatták különböző férfiak használt pólóit, és sorrendet kellett tenniük, hogy melyiket tartják vonzónak, és melyiket nem - kizárólag a szag alapján. A kísérlet eredménye pedig elég közel állt ahhoz, ahogy a nők "normális" esetben is rangsoroltak volna.
Az emberi test milliárdnyi komponensből áll. Ezen komponensek pedig meghatározzák a személyiségünket is. Ugye a klasszikus példa a tesztoszteron, ami bizony befolyásolja a bátorságot, az agressziót, az önérdek-érvényesítését.
Úgyhogy nincs itt semmi autizmus, vagy ilyesmi. Nem volt szerencséd a genetikai lottón.
90:
Értem, azért talán az sem jár messze a valóságtól aki azt mondja sok embernek követelőző jelleggel olyan elvárásai vannak, amiket saját maga sem tud megugrani. Kb. a trónon ülve várja hogy nyűgözd le, nyilván egy ilyen kapcsolat nem arról fog szólni, hogy mit jelentünk egymásnak hanem hogy mit tud adni neki a másik.
92, szerintem az a baj, és pár itteni "a nőknek hazudni kell?" kérdés ékesen bizonyítja, hogy sokan a mit kell nyújtani alatt olyan tulajdonságokat értenek, amik nincsenek meg bennük. Tehát, hogy "mit kell eljátszani", pedig ez azt jelenti, hogy alapból ilyen embert keresnek.
Ha te alapból humoros ember vagy, meg fogod nevettetni a másikat. Nem szólsz rá, hogy 'ezen ne nevess, mert nem akarok neked szórakozást nyújtani'. Egyszerűen egyezik a humorotok, és kölcsönösen ezt nyújtjátok egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!