Rámírt egy ismeretlen szám és a nevemen nevezett?
Figyelt kérdés
Rámírt egy szám, a nevemen nevezett, majd megkérdezte, hogy találkozunk-e holnap?
A frász jött rám!
Aki tudja a számomat, annak a száma szerepel a telefonomban.
Ez nem ijesztő szerintetek?
Nagyon félek most majd kimenni a városba, nehogy kövessenek. Eléggé ijesztő ez a helyzet nekem.
2021. dec. 5. 23:03
1/34 anonim válasza:
Lehet valamelyik ismerösöd csak számot cserélt
2/34 anonim válasza:
Gondoltál rá, hogy egy másik telefonról küldte?
Vagy új száma van?
Sokszor még a telefon is hibás. Hiába van meg a névjegyzékbe, egyszerűen csak a számot mutatja.
3/34 anonim válasza:
Vagy ismerősöd küldte, vagy félrement, de gyakori neved van...
4/34 A kérdező kommentje:
Azota megirtam neki: Nem tudom ki vagy
Erre o: Nem baj, akkor vakrandi lesz
2021. dec. 5. 23:15
7/34 anonim válasza:
Hívd el egy ismerősödet (lehetőleg férfit) magaddal, és úgy találkozz vele. Talán csak egy ismerősöd új számmal, és viccelődik kicsit, vagy ha nem ismered akkor valahonnan megszerezte a számod, valahova kiraktad vagy nem vetted észre hogy nyilvános, vagy valami más, de ha így van akkor nem mész egyedül.
8/34 anonim válasza:
Hajaj. Nem szabad mindent túl komolyan venni. xD
Írd meg neki komolyan, hogy mondja meg hogy kicsoda vagy innentől nem állsz szóba vele.
9/34 anonim válasza:
Figyu! Nem én voltam, de... talizunk holnap?
10/34 anonim válasza:
7-es válasza szerintem a legjobb.
Úgy a legbiztonságosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!