Rámírt egy ismeretlen szám és a nevemen nevezett?
Figyelt kérdés
Rámírt egy szám, a nevemen nevezett, majd megkérdezte, hogy találkozunk-e holnap?
A frász jött rám!
Aki tudja a számomat, annak a száma szerepel a telefonomban.
Ez nem ijesztő szerintetek?
Nagyon félek most majd kimenni a városba, nehogy kövessenek. Eléggé ijesztő ez a helyzet nekem.
2021. dec. 5. 23:03
11/34 A kérdező kommentje:
Dehogy megyek.
Majd megírja mit akar és kicsoda. Én már kinőttem a telefon betyárkodós dedóból.
2021. dec. 5. 23:31
13/34 anonim válasza:
Ha a helyedben lennék, szeretném megtudni kicsoda. Pláne ha emiatt félve mozdulnék ki a házból, jobb előbb tisztázni ha csak egy ismerős van vicces kedvében, ha még idegen akkor is legalább tudod hogy ki, hogy néz ki és megismered ha nem követ vagy ilyesmi.
14/34 anonim válasza:
Ne reagálj többet semmit, akkor sem, ha kedvesen titokzatoskodik.
16/34 A kérdező kommentje:
Majd holnap a párom felhívja.
2021. dec. 5. 23:47
18/34 anonim válasza:
Azért majd írd le, hogy mi volt.
19/34 anonim válasza:
Azért küldhetett üzenetet és nem pedig hívott téged,mivel felismernéd a hangjából,hogy csak valamelyik ismerősöd az,akinek épp elgurult a gyógyszere.
20/34 anonim válasza:
En kivancsi vagyok, ugyh csak ezert irtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!