Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha 34 évesen egy 40 évessel...

Ha 34 évesen egy 40 évessel randizom, azon miért döbben meg mindenki?

Figyelt kérdés

Azért nem a párkapcsolatokba írom, mert nem a kapcsolat a lényeg, hanem az emberek reakcióját szeretném megérteni. Mind a két korosztály a felnőtt kategóriába tartozik már, ilyen korban már mindenki túl van ezen-azon, mindenki dolgozik, egyedül él és a saját háztartását ellátja, normális életmód mellett még egy 40 éves sem lepukkant vén alak (ő sem), szóval elméletileg nincs nagy különbség a két kor között. (Gyakorlatilag sincs, fel sem tűnik, egyikünk sem valami múltban ragadt alak, mind a ketten képben vagyunk a mai dolgokkal, trendekkel, stb. és a fiatalkori élményeink is hasonlóak, max van egy kis eltérés, hogy ki hány évesen élte meg az adott dolgot.)

Mégis úgy reagálnak sokan, mintha azt mondanám, hogy egy 78 évessel randizok. Ezek többnyire korombeliek, 28-33 közötti emberek, akikkel jóban vagyok, hogy nekik ez sok lenne, ők nem tudják elképzelni, azt hitték valami korombeli az illető, stb. Ők magukat nem érzik eléggé felnőttnek vajon, vagy valami más az oka?

(Egyébként nem zavar, csak nem értem. :D)

tegnap 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Csak irigyek, hogy neked van valakid. Amúgy honnan tudják, hogy hány éves? Miért kell ezt megbeszélni velük?
tegnap 22:23
 2/9 A kérdező kommentje:
Talán mert mint írtam, jóban vagyunk. Nem gondolom, hogy titok lenne, hány éves valaki. Nem a közmunkással a kuka mellett beszélem meg, gondolhatod. Nem irigyek, az biztos. Őszinte csodálkozásról beszélek, nem rosszindulatról.
tegnap 22:28
 3/9 anonim válasza:
Itthon mindenki jobban tud mindent a másiknál. Alapvető magyar hozzáállás ez a "bezzeg én"... Közben, ha ők kerülnek hasonló szituációba, ugyanúgy ugranának bele, gondolkodás nélkül.
tegnap 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Te vagy a nő és a fiatalabb?
tegnap 22:36
 5/9 A kérdező kommentje:

4# Igen.

3# Nem bezzegeznek, csak elmondták, hogy hú hát az milyen idős, de miután szembesítettem pl az egyiket azzal, hogy amúgy 34 éves vagyok, meg ő is majdnem (akivel épp beszéltem), utána rám nézett és azt mondta, hogy tényleg, de öregek vagyunk. :DDD Kicsit olyan érzésem volt nála meg egy másiknál is, mintha nem lennének tisztában a korukkal és fejben még mindig valami fiatal huszonévesként gondolnának magukra. (Pedig viselkedésre ez nem látszik, az egyik a legjobb barátnőm, aki amúgy tényleg normális, a párkapcsolata is rendben van, vállalkozik, értelmes, nem egy buta csitrit kell elképzelni.)

tegnap 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Engem nem a korkülönbség zavar, ami köztetek van hanem az, hogy te mások veleményével foglalkozol ennyi idősen... Pár évvel vagy idősebb, mint én, de láthatóan semmi másban...
tegnap 22:47
 7/9 A kérdező kommentje:
Leírtam, hogy nem zavar mások véleménye, én ezen velük elnevetgéltem, hogy miről beszélnek, mikor majdnem ugyanannyi idősek vagyunk. Egy jelenségről kérdeztem véleményt, vajon mi járhat ilyen emberek fejében, de sajnálom, ha te nem szoktál dolgokon elmélkedni csak úgy céltalanul, végül is lehet azon is gondolkodni, hogy mi legyen a holnapi ebéd, csak az kevésbé érdekes.
tegnap 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:

4es vagyok tényleg furcsa

34 meg 40 az a még pont jó, egyébként még több is lehetne...

$z@rd le !

tegnap 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert ma mindig mindenki mindenen kiakad.
tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!