Ha 34 évesen egy 40 évessel randizom, azon miért döbben meg mindenki?
Azért nem a párkapcsolatokba írom, mert nem a kapcsolat a lényeg, hanem az emberek reakcióját szeretném megérteni. Mind a két korosztály a felnőtt kategóriába tartozik már, ilyen korban már mindenki túl van ezen-azon, mindenki dolgozik, egyedül él és a saját háztartását ellátja, normális életmód mellett még egy 40 éves sem lepukkant vén alak (ő sem), szóval elméletileg nincs nagy különbség a két kor között. (Gyakorlatilag sincs, fel sem tűnik, egyikünk sem valami múltban ragadt alak, mind a ketten képben vagyunk a mai dolgokkal, trendekkel, stb. és a fiatalkori élményeink is hasonlóak, max van egy kis eltérés, hogy ki hány évesen élte meg az adott dolgot.)
Mégis úgy reagálnak sokan, mintha azt mondanám, hogy egy 78 évessel randizok. Ezek többnyire korombeliek, 28-33 közötti emberek, akikkel jóban vagyok, hogy nekik ez sok lenne, ők nem tudják elképzelni, azt hitték valami korombeli az illető, stb. Ők magukat nem érzik eléggé felnőttnek vajon, vagy valami más az oka?
(Egyébként nem zavar, csak nem értem. :D)
4# Igen.
3# Nem bezzegeznek, csak elmondták, hogy hú hát az milyen idős, de miután szembesítettem pl az egyiket azzal, hogy amúgy 34 éves vagyok, meg ő is majdnem (akivel épp beszéltem), utána rám nézett és azt mondta, hogy tényleg, de öregek vagyunk. :DDD Kicsit olyan érzésem volt nála meg egy másiknál is, mintha nem lennének tisztában a korukkal és fejben még mindig valami fiatal huszonévesként gondolnának magukra. (Pedig viselkedésre ez nem látszik, az egyik a legjobb barátnőm, aki amúgy tényleg normális, a párkapcsolata is rendben van, vállalkozik, értelmes, nem egy buta csitrit kell elképzelni.)
4es vagyok tényleg furcsa
34 meg 40 az a még pont jó, egyébként még több is lehetne...
$z@rd le !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!