Jövő héten randizom valakivel, de egyfolytában valaki másra gondolok. Normális? Többi lent.
A napokban megismerkedtem valakivel, pozitív minden, kölcsönös szimpátia megvan, viszont mindkettőnk egyéb elfoglaltságai miatt csak jövő héten lesz az első randi.
Viszont valaki visszaigazolt Facebook-on, akit régóta ismerek, csak nem túl közelről, de mindig is nagyon(!) tetszett. Rámentem az adatlapjára, nézegettem a fotóit, és nagyon hamar hatalmába kerített egy érzés: ez a NŐ kell nekem. Néztem a szemeit, a tekintetét, és második napja csak Ő van a szemeim előtt. Tényleg úgy érzem, hogy Vele el tudnám képzelni, akár végleg is.
30 felett vagyunk már, nem tini-lángolás, 10 évvel ezelőtt is éreztem valami megmagyarázhatatlant, amikor találkoztunk, és most is.
Nem akarok inkorrekt lenni egyikükkel sem, két szék közül a padlóra ülni sem, de egyszerűen tombol bennem mindenféle vágy, és nem tudom mitévő legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!