Miért izgulok ennyire? Ha találkozom valakivel, megyek valahová, intézek valamit. Folyton nagyon izgulok!
Figyelt kérdés
Mi lehet ennek az oka, és hogyan győzhetném le? Egyszerűen az otp-ben nem tudok elintézni semmit anélkül, hogy ne dobogna erősen a szívem!2013. aug. 6. 12:38
2/3 A kérdező kommentje:
De mindig? Néha akkor is izgulok, ha olyannal találkozom, akit ismerek :D Hogyan győzzem ezt le?
2013. aug. 6. 12:50
3/3 anonim válasza:
Rutinná kell válnia. Egy kis izgulás normális, de ha sokat csinálod, már könnyedén fogod venni: Régebben én is gyomorgörccsel mentem ilyen helyekre, de egy időben sokszor kényszerültem rá, hogy intézzem az ügyeimet és már nagyon megszoktam. Nehéz időszak volt, de legalább ennyi jó származott belőle:) Viszont vannak olyan emberek is, akiknek nem oldódik meg ilyen könnyen, szerintem ott valami már valami más lehet az ok, valami lelki betegség, vagy önbizalomhiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!