Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy randi is olyan mint egy...

Egy randi is olyan mint egy állásinterjú?Mondhatja a fiú vagy a lány a randi végén,annak akivel randizott,hogy majd értesíti?

Figyelt kérdés
Sok közös van egy randi van és egy állásinterjúban?Van olyan,hogy egy lány odahív ugyanarra az időpontra 30 fiút,majd egyenként négyszemközt mindegyikkel elbeszélget?Aztán a randi végén megköszöni a 30 fiúnak a részvételt és közli velük,hogy majd 1 fiút vissza fog hívni közölük és az lesz a párja?Létezhet ilyen?:)

2020. aug. 10. 15:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
A rapid randik hasonló elven működnek, csak ott egyenlő arányú a nő és a férfi. A normális emberi kapcsolatok nem így köttetnek és nem így működnek. Szerintem ha ezt meg kell magyarázni, az már régen rossz.
2020. aug. 10. 15:16
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ilyen a marha-vasaron van.
2020. aug. 10. 15:16
 3/18 A kérdező kommentje:
#1 szerintem sok hasonlóság van,mindkettőn időben,ápoltan kell megjelenni,jó benyomást kell kelteni a randin a fiúnak/lánynak,az állásinterjún a főnöknek.Randi és állásinterjú után is izgulunk hogy vajon sikerült?
2020. aug. 10. 15:21
 4/18 anonim ***** válasza:
60%
Én sosem játszmáztam és nem próbáltam a legjobb oldalammal eladni magam ismerkedéskor, ill. izgulni se szoktam, szóval nálam teljesen más a kettő. Első voltam.
2020. aug. 10. 15:24
 5/18 A kérdező kommentje:
#4 mind a kettő fontos,hogy legyen állásuk és az is hogy legyen valakinek.Valakinek mind a kettő összejön,valakinek csak az egyik,valakinek egyik se.Föl kell készülni mind a kettőre.Az állásinterjún is jól kell kinézni és okosnak kell tűnni,és a randin is.Sőt,a randin nem árt,ha viccesek,vagy humorosak is vagyunk.
2020. aug. 10. 15:30
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Azért remélem a barátom az első randinkat (ami csillagles volt) nem így élte meg...

21/L

2020. aug. 10. 15:51
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 nem feszengett a barátod randi közben?Nem volt ideges?
2020. aug. 10. 16:08
 8/18 anonim ***** válasza:
74%
Mi van Bazsi, eddig vagy a csajokat szidtad vagy a munkáltatókat, most összekötöd a kettőt?
2020. aug. 10. 16:35
 9/18 A kérdező kommentje:
Loser,Te nem látsz a kettő között hasonlóságot?Mert én igen.
2020. aug. 10. 16:38
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért feszengett volna? :D Akkor egy hónapja ismertük egymást és ezalatt az idő alatt nagyon jóba lettünk, majd mivel mindkettőnket érdekel a csillagászat (ő foglalkozik is vele hobbiszinten) elhívott, én pedig örömmel mentem.

Semmi oka nem volt egyikünknek sem az idegeskedésre, nem is értem, téged ez miért lep meg. Én is teljesen oldott hangulatban voltam végig, de kettőnk közül biztosan én izgultam jobban (ha ennyire erre szeretnéd kihegyezni a témát), mert én ekkor már teljesen beleestem és úgy éreztem itt a lehetőség és féltem, hogy az érzései nem lesznek viszonozva.

21/L

2020. aug. 10. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!