Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy randi is olyan mint egy...

Egy randi is olyan mint egy állásinterjú?Mondhatja a fiú vagy a lány a randi végén,annak akivel randizott,hogy majd értesíti?

Figyelt kérdés
Sok közös van egy randi van és egy állásinterjúban?Van olyan,hogy egy lány odahív ugyanarra az időpontra 30 fiút,majd egyenként négyszemközt mindegyikkel elbeszélget?Aztán a randi végén megköszöni a 30 fiúnak a részvételt és közli velük,hogy majd 1 fiút vissza fog hívni közölük és az lesz a párja?Létezhet ilyen?:)

2020. aug. 10. 15:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 én hasonlóan érzem magam randi közben mint a fogorvosnál.Csak akkor vagyok nyugodt,amikor már vége a kezelésnek.Én randi után még agyalni szoktam,hogy mit csináltam jól,mit nem,milyen benyomása lehetett rólam a lánynak,ilyenek.
2020. aug. 10. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát az nagyon nem jó. Persze egy bizonyos izgatottság természetes (az is csak az elején), de ha valakit szeretsz, de legalábbis nagyon kedvelsz, akkor nem feszengsz ilyen szinten előtte.

21/L

2020. aug. 10. 16:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Ez a hasonlóság már nekem is megfordult a fejemben. De azt gondolom, ha egy randi olyan, mint az állásinterjú, akkor az már nem jó. Nem szeretnék ilyen erőltetett randit. Nem bizonyítani akarok, hanem jól érezni magam és hogy a másik is jólérezze magát velem. A spontán alakuló randik a jók, nem azok, ahol folyton azt kell figyelnem, átmegyek-e a vizsgán.
2020. aug. 12. 21:53
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Én is "marha-vásárnak" tartom ezeket a randikat. (Régen nem volt elterjedve az internet, szerencsétlenkedésbe fulladt minden ismeretség szerzési szándékom anno huszonévesen.)

Szerintem az állásinterjú azért egészen más - A LÉTFENNTARTÁST ne vegyük már egy "kalap alá" a FAJFENNTARTÁSSAL - míg az előbbi esetében szélesebb hatósági megmérettetés szükségeltetne jó esetben, egy "pár"-kapcsolat intimebb részei inkább Két Emberre tartoznak - ideális esetben.

2020. aug. 13. 07:06
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

Szélesebb hatósági megmérettetés?? Meg egy ló....!

A mai szánalmas fizetések, munkahelyi "körülmények", gec-iláda munkahelyi mentalitás és megnembecsülés mellett örüljenek a munkáltatók, hogy még akad bármilyen marha, aki egyáltalán jelentkezik hogy náluk szo-pjon.

2020. aug. 13. 08:14
 16/18 anonim ***** válasza:

kedves kérdező: még életedben nem éltél át hasonlót, megértelek, ha majd ott leszel abban a szituációban, akkor azt fogod mondtani neki, hogy mikor találkozunk legközelebb, és nem azt, hogy majd értesitelek..

ott akkor abban a pillanatban érezni fogod, hogy nem MAJD- hanem MOST..

érted? bizonyára még nagyon fiatal vagy..de majd megtapasztalod....

a másik: helyezd magad a forditott helyzetbe, és lásd másképp ...

téged hivnak ilyen válogatásra, és a beszélgetés végén azt mondják, majd hivunk ...hogy éreznéd magad?

2020. aug. 13. 08:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. aug. 14. 01:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, egy jó randi az ágyban végződik vagy sokáig tart.
2020. aug. 15. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!