Ha normális dolgokról akkor semmi baj. De van aki csak kötekszik, kóstólgat. Az olyannal minden kontaktot meg kell szakítani.
ma 10:11
2/13 anonim válasza:
Egyre nehezebben tudom visszafogni magam nehogy pofanba..am
Ugyhogy inkább felmondtam
ma 10:15
3/13 anonim válasza:
Idegesítőek.
ma 10:28
4/13 anonim válasza:
Régen elmerültem a gondolataimban. Manapság meg már nem bírom ki és rászólok hogy fogja be a pofáját mert nem érdekel/beszéljen másnak. Nem érdekel ha megsértődik. Hagyjon békén.
ma 10:31
5/13 anonim válasza:
A seggny@ló,💩 kavaró kategória az a legidegesítőbb
ma 10:33
6/13 anonim válasza:
Ismerem a fajtáját, 20 éve ott dolgozik és szetunja az életet ezért masokat ba..ogat
ma 10:36
7/13 anonim válasza:
Utálom őket, mert általában hülyeségeket beszélnek, és paraszt módon bunkóznak. Agyon kéne verni az ilyeneket.
ma 11:06
8/13 anonim válasza:
Te mióta ismered a feleségem????????🤣
ma 11:12
9/13 Katona Dius válasza:
Nekem két olyan kollégám is van, akik aranyosak, meg minden, de be nem áll a szájuk, valamiről mindig beszélniük kell. Alapjáraton nem lenne velük bajom, se a munkájukkal, de a folyamoatos szófosástól az agylob elkap.
ma 11:32
10/13 anonim válasza:
Attól függ. Azt a típust utálom, akiről köztudott, hogy mindenkiről rosszat mond a háta mögött, de előtte meg mindig odajön jópofizni, erőszakosan próbálja fenntartani a beszélgetést mindenféle hülyeséggel és nem veszi magát észre, hogy nem reagál senki.
Ellenben mikor csinálták a fogkoronám és csiszolták a fogaim, elég megnyugtató volt, mikor az orvos az asszisztensével arról beszélgetett, milyen nyaralásokat tervez a nyárra és a családról beszélt (nem a problémáikról). De olyan fogorvosnál is voltam, aki egész végig a fogorvos kollégáit fikázta, hogy ki milyen pocsékul gyökérkezel, mégis mennyien járnak hozzá (hozzáteszem ő maga egy fogtömést sem tudott 1 évnél további tartóssággal megcsinálni) na az elég irritáló volt. Saját szemében a gerendát se látta, de mindig mindenkiről kőkemény véleménnyel volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!