Lehetséges, hogy azért kapom ezt a sok rosszat mert állandóan piszkálok/kibeszélek embereket és ezt mind visszakapom az élettől?
Ez változó! Csak saját magamból kiindulva sosem áskálódtam, tettem keresztbe senkinek, de mégis szeretett szívatni az élet! Néha még most sem kímél, csak most már próbálok hellyel-közzel, de fogást találni rajta, hogy ne toljanak ki velem!
Azt mondják sokan, hogy: 'színház a világ'..
Eddig nem akartam ezt bevenni, de már kezdek rájönni, hogy sok embernek megvan írva a 'szerepe'! Bár az is igaz, hogy az ember saját maga sorsának kovácsa és elvileg tudnia kéne irányítani a saját életét!
Igen ám, de ez nem minden esetben feltétlen helytálló!
Az elmúlt évek tapasztalatából azt látom, hogy sokszor sok minden nem úgy megy, ahogy kéne!
17 évesen nem késő változtatni. Első lépés, hogy felismerted a problémát, a második, hogy fejleszted önmagad. Olvass utána, hogy mi a pszcihológiai oka, annak amiért áskálódsz és kibeszélsz másokat. Ha érted a miérteket segít. Egyébként én hiszek benne, hogy ha jót adsz, akkor jót kapsz. Ha ártasz másoknak, akkor visszakapod az élettől. Hiszek a karmában.
Minden helyzet, amit rosszul érint, elkezdek gondolkodni, hogy vajon ezt miért kaptam. Mit kell tanulnom, min kell változtatnom. Valamint megnézem, hogy ez a rossz milyen jót hozott az életembe. Nálam egy komoly betegség, teljesen más irányba vitte a személyiségem és az életem. Ezért annyira hálás vagyok, hogy hihetetlen.
A másik fontos dolog az életben a hála. Minden este rágondolok, hogy miért vagyok hálás. Sok dolog van, ha jól belegondolsz. Élsz, tudsz járni-kelni, süt rád a nap, tudsz levegőt venni, a család, a barátok, a rengeteg lehetőség stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!