Miért érzi úgy haverom, hogy állandóan promóznia kell a kínai cuccokat?
Van egy srác barátom,aki állandóan hangoztatja,hogy kínaiból 2000ért ilyen meg olyan jó ruhákat/cipőket szerzett,és hogy én milyen hülye vagyok,hogy kiadok akár 10(!) ezret is egy cipőért vagy pulóverért.
Nem vagyok egy nagy márkafanatikus,de szeretem ha a ruhán,cipőn második mosás után is látható még az eredeti formája/mintája.Mutogatja nekem a kétezres kínai cipőjét hogy milyen jó az neki,de közben meg látszik rajta,hogy formátlan,gagyi "tipik kínai" minőség.Régen vásároltam kínaiban,de őszintén szólva a minőség rettenetes,az árak meg emelkednek az egekig.Egy plázás cucc sem bírja lehet sokkal tovább,de legalább nem echte hibás,meg nem lóg ki 80 helyen a cérna,nem alapból kopott a nyomtatott minta,stb
Miért jó neki,hogy isteníti folyton őket?Miért akar rávenni,hogy kínaiből vásároljak? Miért fáj neki,ha én pár ezerért többért szoktam ruhát venni magamnak?
Így győzködi magát, hogy neki mennyivel jobb amiért kevesebbet költ miközben valószínűleg csak irigy. Amiatt gondolom, mert voltam hasonló szituációban. Amúgy ezeket neki már elmondtad?
Pulóvert nem vennék azért 10.000-ért, max nadrágot. Cipőre pedig kevés.
Pedig anyagilag megtehetné,hogy megvegye a drágább dolgokat.
Mondtam neki,de akkor is folyton ezen vitázunk.Mondtam neki,hogy van elég tapasztalatom a kínai ruhákkal,hogy ne akarjak többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!