Miért néz huszonévesen mindenki max.15-nek és állandóan problémám van abból, mert iskolakerülőnek titulálnak?
Vékony vagyok, de nagy mellem van, meg fenekem.
Sminekelek is, de.nagyon Selena Gomez kinézetem van, akármit csinálok, tininek nétek ki...
Miért érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad? Mellesleg én is ilyen 15-16-nak nézek ki, sokszor furán néznek rám, mikor 10-nél később utazom a trolin (mert aznap olyan az órarendem). Nem nagyon izgat...
19F
Ez ilyen. Ne foglalkozz senkivel hadd gondolják amit akarnak.
Én munkába mindig régi, csatos budmill táskában járok (középsuliban is jó szolgálatot tett, már 10 éve napi használatban van és jól bírja :)), emiatt pedig méginkább diáknak néznek. Nem érdekel :D
Orvostanhallgató ismerősöm ment szemeszter végén vizsgázni, május volt, rajta pedig öltöny-nyakkendő, iskolatáska felszerelés volt.
Bement reggeliért egy kisboltba, majd fizetéskor a pénztáros jófej akart lenni és egy "sok sikert az érettségihez!" kívánságot dobott haver felé :D
Ő pedig csak annyit válaszolt rá: köszönöm. Bárcsak inkább érettségizni mennék!
:D
Örülj hogyha fiatalabbak néznek, most még idegesítő, de majd ha 10-20 évvel idősebb leszel, hálát adsz ennek az "adottság"-nak. ;)
Engem is fiatalnak néznek nagyon, mondjuk az is vagyok, régebben én sem örültem nekem de mostmár egyre jobban örülök neki :-D mondjuk amikor meghagyom a szakálam vagy a bajuszom akkor kicsit idõsebbnek nézek ki de még akkor is van hogy el kérik a személyit :-D
Egyébként 21F vagyok, amikor meg borotválkozom akkor kb 15-16 vagyok, annyira jó érzés vissza menni az idõbe :-D
Szerintem nincs ezzel baj, ahogy írják elõttem is később nagyon fogsz örülni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!