Azok akik állandóan szidják a kínai mobilokat, volt nekik egyáltalán olyan példány a kezükbe amit épp szidnak?
nem hiszem . Vagy maximum valami 60 dolláros "telefon:D"
Nekem kínai van,és nem dicsekvésből,de mindenki hűledezik mikor a kezébe veszi,annyira kényelmes,gyors ,a kijelző pazar . Van ennél jobb biztosan,de ebben az árkategóriában brand telefon nem igazán.
nekem inew v3 van második .Most youtubehoz lusta vagyok.
De vannak abszolút felsőkategóriás kínai mobilok is,amikre még az "olcsó,tehát szar" teóriát sem lehet ráhúzni,pl xiaomi MI3
Olcsó húsnak híg a leve. Igaz a mondás, de sok olyan gyártó van amelyik itthon nem forgalmaz telefont, xiaomi, oppo, oneplus ezek mind felsőkategóriát gyártanak kitűnő áron.
Mi3at rendeltem most várom, hogy megjöjjön. Itthon is lehet kapni, de ugyanúgy Kínából jön és gariztatni is oda kell küldeni. És ezért fizetnék itthon 30e-rel többet. Amit veszek az is tartalmazza az adókat csak nem itthon hanem az EUban.
Viszont rengeteg a gagyi fos telefon, a legtöbb usernek fogalma sincs, hogy hangzatos megapixel, MHz, processzormag számok sok esetben csak parasztvakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!