Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy bírjàtok azokat az...

Hogy bírjàtok azokat az embereket akik àllandóan beszélnek?

Figyelt kérdés
ma 10:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Pofaznak és nem veszik eszre magukat hogy a masik leszarja oket
ma 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
De alapvetően nem azzal van a baj, hogy sokat beszél.. Hanem, hogy általában ehhez mindig jár egy bunkó, proli stílus is. Sokszor ordibál, káromkodik, bunkózik a másikkal. Aki szószátyár, de kedves, humoros, azzal zéró problémám van. Aki viszont rosszindulatú, kötekedő mellé, állandóan beszólogat, belédköt, kóstolgat, leordít, azt le kellene ütni, mint a kakukkosórát, majd utána szívlapáttal agyonverni..
ma 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel én alapvetően kussolósnő vagyok így keresek másik munkahelyet mert nekem idegesítő, hogy a másik 2 nő állandóan fecseg.
ma 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Kerülöm. Akit nem tudok kerülni, látszatra hallgatom, majd a nap végén áldom az eszem, hogy egyedülálló vagyok:), mert csend van végre. (F!)
ma 13:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Vőlegényem ilyen, és amúgy időnként kvára idegesítő, hogy rájön a szófosás.

Alapból nem az, hogy beszél, mert érdekes dolgot mond, hanem hogy mindent a világ keletkezésétől kezd...

Félórán át beszél valamiről, amit egy szűkszavú ember amúgy ötperc alatt összefoglal, és ugyanott vagyunk.

Egyik közeli rokonom amúgy dettó ugyanilyen, csak ő ráadásul érdektelenségeket beszél. :D

ma 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Agyon kéne verni őket.
ma 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!