Iskolai bántalmazás, öngyilkosság, mást is felzaklatott
a téma?
Sajnálom, sajnos engem is mindenhol kipécéztek, pedig én nem bántottam senkit. A legjobb az lett volna, ha csak békén hagynak, az nem zavart volna, ha nem vagyunk jóban. De az, hogy állandóan csúfolódtak, meg bántottak, kibeszéltek, az belém égett. Azóta is bizalmatlan vagyok az emberekkel és nem is érzem azt, hogy szükségem lenne a társaságukra. Szerencsére én mindig jól el voltam egyedül, talán ez segített ki a mélypontokból, mert mindig le tudtam kötni magam. De azért a sérelmek azok lassan halványodnak, így 10+ év után is. Nagyon kegyetlenek tudnak lenni a gyerekek és mindig a legártalmatlanabb emberekre szállnak rá.
2021. szept. 8. 23:40
Bennem is előjöttek az emlékek, pedig annak már 10 éve. Ma már annyi erőm és önbizalmam van, hogy én állok ki azok mellett, akiket bántalmaznak. A sok év bántalmazás alatt megtanultam ezeknek a rohadékoknak a módszereit és a pszichoterrorját annyira, hogy ellenük fordítsam. Olyan mocsok, aljas bullyba tudok már lemenni egy bullyval szemben, hogy azt is megbánja, hogy az anyja világra szarta. Most én vagyok a bully a jó érdekében, ha szükség van rá.
2021. szept. 9. 00:50
Rúgattam már ki embert, mert egy mocskos alja bántalmazó volt és őszintén, büszke vagyok rá. Imádom ezeket a férgeket felnőttként kicsinálni. Hálás vagyok azért, hogy azóta megszerettem magam
2021. szept. 9. 00:51
Ez van, ha tanulással foglalkozol akkor, mikor másnak mások baxtatásán jár a hülye feje: felnőttként te leszel a nagy hal, aki elsöpri ezeket a hulladékokat
2021. szept. 9. 00:53
15/60 A kérdező kommentje:
12-esleírn@d a módszered?
Változó. Röviden, rájövök arra, hogy mi kedves vagy kényes pont az illetőnek és oda szúrok verbálisan, ahol a legjobban fáj neki. Testi adottság, családi háttér, kudarcok, stb. Szép nyersen mesélek neki arról, hogy milyen hitvány egy semmirekellő és miért lett az, neveken szólítgatom, nem a sajátján, hanem gúnyneveken. Ha megszólal, kiröhögöm, cikizem azokkal a dolgokkal, amik viszonylag a privát infók... Lelököm a holmijait, összekócolom a haját, elkenem a sminkjét ha nő. Minden bántalmazónak vannak dolgai, amivel lehet őt baxtatni, különben nem lenne bántalmazó.
2021. szept. 9. 09:25
Ja és persze ezek mellett megy az ellenhangolás: másokat állítok magam mellé, hülyeségeket terjesztek róla, amivel lehet tovább cikizni, embereket hangolok ellene. Mivel egy mocskos bully, ez nem nehéz.
2021. szept. 9. 09:28
17 de így te is egy igazi bully lettél, vagyis a saját fogalmaid szerint újabb bullyingot érdemelsz. Vagy ez csak ilyen kóstoló, 1xi alkalom, h tudja milyen érzés?
2021. szept. 9. 09:40
19/60 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van. Persze megértelek téged is, 17-es, mert pont ezen merengtem ma reggel, hogy ha alkalmam nyílna rá, nem is tudom mit tennék velük. Ápolónő vagyok, elképzeltem, ahogy befekszenek a kórházba, és én látom el őket. Annyira gyűlölöm őket, hogy teljesen meglepnek a saját indulataim feléjük. Viszont nem szabad. Aki haragszik, az olyan mintha mérget inna, és várná, hogy a másik haljon meg általa.
Nem azt mondom, hogy egy "kis" bosszú nem fér bele. Viszont ezzel amit teszel, valóban magadnak is ártasz.
Addig csinálom, amíg rá nem jön az ostoba fejével, mit élt át az, akit ő kipécézett. Mégjobb ha bocsánatot kér. Ezek a dögevők ugyanolyanok, mint amikor a kis csicska hapsi veri a nejét aztán szembekerül egy izmosabb, magasabb fickóval és egyből lemegy kislányba. A gyengével szemben könnyű emberkedni, meglátjuk, hogy mennyire nagy az a csipa, ha azonos súlycsoportú száll rá.
2021. szept. 9. 10:03
Kapcsolódó kérdések: