Milyen helyzetben követnél el öngyilkosságot? Lenne ilyen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 16:38
A kérdező szavazást indított:
Lenne
Nem lenne
71 szavazat
1/29 anonim válasza:
A fene tudja. Őszintén szólva fantáziálni szoktam az öngyilkosságról, de a tetlegességig sosem jutnék el.
Szeretem magam. Minek bántanám ezt a cuki teremtést? Haha:D
2/29 anonim válasza:
Most azt tippelném hogy nem lenne, de aztán kitudja mikor hullok lelkileg padlóra xd
3/29 anonim válasza:
Ha mondjuk elítélnének 20 évre mert rosszkor voltam rossz helyen, én akkor biztos hogy nem ülném le a 20 évet ártatlanul.
4/29 anonim válasza:
Ha már annyira leépülnék fizikailag, hogy már nem tudnám magam önállóan ellátni.
5/29 anonim válasza:
Ha elveszíteném a párom és a gyerekem is egy balesetben mondjuk. Akkor nem igazán látnám értelmét a továbbiaknak.
De amit a #4 írt, az is elég jó indok.
6/29 anonim válasza:
Néha elgondolkozom rajta, amikor nehézségeim adódnak az életben, de aztán mindig rájövök, hogy pár hónap/év múlva a jelenlegi problémáim már régen a múlté lesznek. Engem ez vigasztal, hogy semmi nem tart örökké, akár jó, akár rossz dologról legyen szó.
8/29 anonim válasza:
Igen, ha elrabolnának, és azt mondanák, hogy vagy magamat ölöm meg, vagy pedig a családomat.
:d
9/29 anonim válasza:
Ha nem lenne a fiam, egyedül miatta nem teszem
10/29 anonim válasza:
Az embernek nincs mentális betegsége, egészségesen nehéz erre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!