Milyen helyzetben követnél el öngyilkosságot? Lenne ilyen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 16:38
11/29 anonim válasza:
Ha kém lennék és elkapnának és információ reményében kínoznának (majd végül úgyis megölnének). Akkor, ha lenne lehetőségem, megölném magam, hogy ne derüljön ki az, amit tudni akarnak.
12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2021. júl. 5. 17:23
13/29 anonim válasza:
10.-ben már gondolkodtam rajta, de sajnáltam a szüleimet.
14/29 anonim válasza:
Nagyon szélsőséges helyzetekben el tudnám képzelni. Például ha ezzel megmenthetném a szeretteimet vagy az alternatíva kínzás lenne.
15/29 anonim válasza:
Van az a beszukult tudatallapot, egyszer madjnem megtettem. Azota joval nagyobb nehezsegeket sodort az elet, megcsak eszembe se jutott.
Amugy utolag nem is ertem, emrt rengeteg lehetoseg lett volna akkor is de valahogy mindegyik zsakutcanak tunt. Es most olyanra gondolok, hogy pl elgyen egy kutyam, vagy egy macskam.
16/29 anonim válasza:
Ha halálos beteg lennék ("akkor is én döntök mikor lesz vége" alapon).
17/29 anonim válasza:
Ha valaki megcsalna, de lehet már attól is, ha csak simán elhagyna valaki, akibe teljesen szerelmes vagyok.
18/29 anonim válasza:
17-es Ezért sose tedd. Aki elhagy az nem érdemli meg a szerelmedet, nem hogy öngyilkos legyél.
19/29 anonim válasza:
A szerelmi bánat kegyetlen kemény. Sajnos régen én is okoskodtam, hogy biztos nem olyan rossz. 🤣😎
20/29 anonim válasza:
18-as vagyok Volt szerelmi bánatom nekem is. Majd 8 évig sirattam magamat, nyaldostam a sebeimet. Kár volt. Elvesztegetett idő volt, de akkor sem akartam öngyilkos lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!