Milyen helyzetben követnél el öngyilkosságot? Lenne ilyen?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 16:38
22/29 anonim válasza:
Ha olyan beteg lennék, hogy nem tudnám ellátni magamat (pl pelenkázni kéne, tolókocsi, ágyhoz kötöttség, de talán még akkor is, ha megvakulnék). Ha kiderülne, hogy rákos vagyok és mondjuk 2 hónapom van hátra, akkor azt biztosan nem kórházban tölteném, hanem elmennék bázisugrani, vagy túladagolnám magam valami droggal (egyiket sem csináltam még).
23/29 anonim válasza:
Ha rákos lennék, vagy a szeretteim közül valaki az lenne. Abból nincs kiút. És ha átmenetileg gyógyult is vagy, akkor is bármikor kiújulhat. Abból köszönöm szépen nem kérnék. Ez az egyetlen egy olyan eset mikor megtenném.
Az összes többire látok kiutat.
24/29 anonim válasza:
Talán, ha a depim, szorongásom, szociális fóbiám és társai nagyon súlyosbodnának, és/vagy fizikálisan kerülnék olyan állapotba, hogy más megoldást nem találnék.
Volt már rá sajnos alkalom, hogy elgondolkoztam rajta (pár erősebb lelki megmérettetés után), de tettlegességig sosem fajult a dolog.
25/29 Sheila válasza:
Én jelenleg azon gondolkodom, hogy hogy..
27/29 anonim válasza:
......hogy hogyan tedd helyre az életed, ugye?;)
28/29 anonim válasza:
Ha még tovább rosszabbodna a mentális állapotom, lehet, hogy megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!