Ha a transzneműeknek csak a nemváltó műtét hiányzik a boldogsághoz, akkor miért lesz 20-szoros az öngyilkossági arány a nemváltó műtétet követően?
2. tehát máris én vagyok a gyilkos, ha nem fogadom el például, hogy egy férfi szülhet?
Na ezért kirekesztő veletek az emberek nagyobbik része.
Ne forgasd ki a szavaimat, köszi.
Csak azt mondta, hogy a műtét nem ér semmit, ha ugyan úgy testileg és lelkileg is bántalmazza a környezete ami miatt inkább ezt az utat választja néhány ember.
De ugyan ez létezik a nem transzoknál is, hogy a környezete addig bántalmazza amíg beleroppan és végül ezt a kiutat választja.
6
Nem forgatta ki, konkrétan ez a lényege. Szegény transzikat mindenki bántja ezért öngyik lesznek... véletlenül sem az a baj, hogy alapból nem normálisak és mentális problémáik vannak ugye?
Képzeld nem csak mentális problémák miatt lehet valaki öngyilkos. Sőt attól mert valaki eltér a te standardnak tekintet világképedtől attól nem lesz nem normális vagy mentálisan problémás.
Vagy neked az beteg akit iskolában annyit bántalmaznak, hogy inkább leugrik az iskola vagy egy épület tetejéről? Mert akkor kérlek menj már oda a kínai, koreai és japán szülőkhöz és mond el nekik ezt az elképzelésed. Biztos örömükben ugrálni fognak, hogy ilyeneket állítasz az elhunyt szeretett gyerekükről.
Remélem érthető volt a példa.
8
Nem az én világképemtől tér egy transzi, hanem másfélmillió év evoluciótól, a normalitástól, meg a természettől....
Attól, hogy most van egy ilyen hülye divat, hogy fogadjunk el mindent szart mert attól leszünk haladóak, attól még ez egy mentális betegség. És a transzik is tudják hogy az... ezért hülyülnek bele és lesznek öngyilkosok. nem azért mert bánki foglalkozna velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!