Van itt rajtam kívül még olyan aki gyűlöli a gyerekeket?
Ha nem is gyűlölöm, nem szeretem őket. Elsősorban azért, mert manapság nagyon nem divat megnevelni a gyerekeket, talán mert nem is nagyon érnek rá a szülők a sok munka mellett. A gyerekek alapból elég önzők, érzéketlenek, hisztisek tudnak lenni. Én is elég rossz gyerek voltam, csak később fejlődött ki az empátiás érzékem. Gyereknek lenni jó volt, de így felnőttként nem szeretem őket. Ritkán fordul elő, hogy olyan gyereket látok, akit aranyosnak találok.
Sok ember minden gyereket cukinak lát, de ismerek olyanokat, akik nem szeretik őket általában, csak a saját gyereküket, azért az mégis más. És van a harmadik típus, aki saját gyereket sem szeretne. Én is közéjük tartozom. Érdekes, régebben még nagyon szerettem volna gyereket, aztán egyre kevésbé, és egyszercsak azon kaptam magam, hogy egyáltalán nem szeretnék.
35 N
És akkor mi van, ha szinte naponta van ilyen kérdés? Nem kötelező rákttintani, se elolvasni, válaszolni meg főleg nem. Attól mert valaki feltesz szimpla kérdést, nem jelenti automatikusan azt, hogy önigazolást keres! Miért is keresne?? Nem kell semmilyen önigazolás, mindenki azt utál/szeret, amit csak akar. Meg ezzel miért tűnne ki a tömegből? Honnan jön ez a sok baromság? Rengeteg ember van, aki nem szereti a kölyköket, nekik talán nincs joguk ezt “megvitatni” és egymás érveit meghallgatni?
Ebbe a kérdésbe max az lát bele többet, akinek valamiért bssza a csőrét, hogy sokan nem szeretik a gyerekeket és nem is akarnak sajátot soha.
Úgy általában semlegesek. Utálni azt utálom, aki mondjuk hangos, buta vagy agresszív, de ezt felnőttben is ugyanúgy.
Igazából nem érdekel az ember kora, aki nem tud viselkedni, vagy nincs mellette felnőtt, aki megtanítsa viselkedni, azt nem kedvelem.
A fő baj a gyerekekkel az, hogy mindenki csak vigyorog, mikor úgy viselkednének, amiért felnőtt embernek odacsapnának. Ha egy felnőtt ember odajönne hozzám a váróba, és a combomra támaszkodva vigyorogna, arrébb lökném. De kis babókával nem lehet ezt csinálni, pedig az intimszférámat nem érdekli, ki pofátlankodik bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!