Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt rajtam kívül még...

Van itt rajtam kívül még olyan aki gyűlöli a gyerekeket?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok férfi.
2021. szept. 7. 12:29
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
77%
Jólvan Morzsi, biztos sok mindenkit meghat hogy, hogyan vélekedsz azokról akik nem akarnak gyereket :D Mindenki eldöntheti, hogy hogyan éli az életét és ebbe a gyerekvállalás is beletartozik.
2021. szept. 7. 13:41
 22/60 anonim ***** válasza:
87%
Talán sokak számára pontosabban kifejezné, amit éreznek, hogy nem bírják a hisztis, buta, neveletlen kölkeket. Én pl. kifejezetten kedvelem a természetesen viselkedő, értelmes, érdeklődő, normális kicsiket. Az meg, hogy ki akar gyereket, ki nem, abszolút magánügy, igazságtalan amiatt bántani valakit..
2021. szept. 7. 13:42
 23/60 anonim ***** válasza:
82%
#23 lol kormány propagandát nézed, hogy meg kell védeni a gyerekeinket? Már a gyksoktól is! :D
2021. szept. 7. 13:44
 24/60 anonim ***** válasza:
88%
Na igen,a youtube n: erről énekel Till Lindeman: utálom a gyerekeket :)
2021. szept. 7. 13:45
 25/60 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem is gyűlölöm, nem szeretem őket. Elsősorban azért, mert manapság nagyon nem divat megnevelni a gyerekeket, talán mert nem is nagyon érnek rá a szülők a sok munka mellett. A gyerekek alapból elég önzők, érzéketlenek, hisztisek tudnak lenni. Én is elég rossz gyerek voltam, csak később fejlődött ki az empátiás érzékem. Gyereknek lenni jó volt, de így felnőttként nem szeretem őket. Ritkán fordul elő, hogy olyan gyereket látok, akit aranyosnak találok.

Sok ember minden gyereket cukinak lát, de ismerek olyanokat, akik nem szeretik őket általában, csak a saját gyereküket, azért az mégis más. És van a harmadik típus, aki saját gyereket sem szeretne. Én is közéjük tartozom. Érdekes, régebben még nagyon szerettem volna gyereket, aztán egyre kevésbé, és egyszercsak azon kaptam magam, hogy egyáltalán nem szeretnék.

35 N

2021. szept. 7. 13:56
 26/60 anonim ***** válasza:
84%
Én nem a gyerekeket gyűlölöm. Nem tehetnek róla. Bár saját gyerek sosem kellene így sem. A szüleiket némelyiküknek viszont legszívesebben agyonverném. Ugyanis ők nevelnek belőlük ilyen világközepe, irritáló, gátlástalanul üvöltő, egymással is rosszindulatú korcsokat. Van kutyám, szeretem az állatokat nagyon, de hasonlóan érzek más kutyák gazdái iránt is. Csak és kizárólag azért nem rúgom fel az idegen kutyát, mert tudom, hogy nem az tehet róla, hogy nincs pórázon és hogy úgy rohan oda ráugrálni az enyém hátàra meg játékból odakapni neki. De jelentettem már fel gazdát ezért és szégyenítettem már meg nyilvánosan ezért másokat. A gyerekkel is nagyjából ennyire vagyok toleráns: csak és kizárólag azért nem kúrok le neki egyet, mert nem ő tehet róla, hogy az anyja nem szól rá, hogy ne álljon cipővel a busz ülésére. De attól még a szülővel leállok üvölteni szégyenszemre, hogy minek szaporodott és miért rongálja a lárvájával más tulajdonát. És ugyanúgy megszólom azt, aki kéretlenül közösségbe viszi üvölteni és a taknyos könnyben fetrengeni a kölkét. Égjen csak a pofája az áruház közepén vagy ahol akarja. Majd legközelebb gondolkodik.
2021. szept. 7. 14:10
 27/60 anonim ***** válasza:
74%

És akkor mi van, ha szinte naponta van ilyen kérdés? Nem kötelező rákttintani, se elolvasni, válaszolni meg főleg nem. Attól mert valaki feltesz szimpla kérdést, nem jelenti automatikusan azt, hogy önigazolást keres! Miért is keresne?? Nem kell semmilyen önigazolás, mindenki azt utál/szeret, amit csak akar. Meg ezzel miért tűnne ki a tömegből? Honnan jön ez a sok baromság? Rengeteg ember van, aki nem szereti a kölyköket, nekik talán nincs joguk ezt “megvitatni” és egymás érveit meghallgatni?

Ebbe a kérdésbe max az lát bele többet, akinek valamiért bssza a csőrét, hogy sokan nem szeretik a gyerekeket és nem is akarnak sajátot soha.

2021. szept. 7. 14:11
 28/60 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem lenne ennyi demagóg proli, aki nem bírja feldolgozni azt, hogy másokat irritál az ivadék és nemhogy sajátot nem akarnak, de másé sem hiányzik az életükbe, nem utálnák ennyien a gyerekeket. Fel kellene fogni agyilag, hogy a gyereket magadnak csinálod, nem mutatóba. És ha ennek megfelelően nevelnéd és vinnéd közösségbe, nem pedig tombolni meg szerepelni, nem lenne másokban ennyi ellenérzés a gyerekekkel szemben. Tudod, ha egy bottal piszkálnál egész nap, egy idő után kivenném a kezedből, összetörném a karoddal együtt és ledugnám a torkodon. És nem azért, mert bajom van a botokkal, hanem mert egy tapintatlan fertő vagy.
2021. szept. 7. 14:18
 29/60 anonim ***** válasza:
20%
Félelmetes, hogy mi folyik itt. :/ Szomorú nagyon ez a fajta frusztráltsagbol eredő agresszió.
2021. szept. 7. 14:28
 30/60 anonim ***** válasza:
93%

Úgy általában semlegesek. Utálni azt utálom, aki mondjuk hangos, buta vagy agresszív, de ezt felnőttben is ugyanúgy.

Igazából nem érdekel az ember kora, aki nem tud viselkedni, vagy nincs mellette felnőtt, aki megtanítsa viselkedni, azt nem kedvelem.

A fő baj a gyerekekkel az, hogy mindenki csak vigyorog, mikor úgy viselkednének, amiért felnőtt embernek odacsapnának. Ha egy felnőtt ember odajönne hozzám a váróba, és a combomra támaszkodva vigyorogna, arrébb lökném. De kis babókával nem lehet ezt csinálni, pedig az intimszférámat nem érdekli, ki pofátlankodik bele.

2021. szept. 7. 14:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!