Van itt rajtam kívül még olyan aki gyűlöli a gyerekeket?
Ha te nem vagy érintett a témában, drága 7-és, akkor minek jössz ez a kérdés alá?! Nem az volt a kérdés, hogy te személy szerint kit/kiket nem bírsz, hanem hogy ki az, aki nem szimpatizál a gyerekekkel! Szövegértés.
Egyébként rengeteg neveletlen kölök van, akik zavarják mások nyugalmát, miért ne lehetne ezt itt kibeszélni?
Utálom őket, de majd sajátot szeretnék, nyilván őt szeretni fogom, és NEVELNI!
Mert hogy igazából azt utálom, hogy neveletlenek. Nem tudom minek szülnek az emberek, ha utána a gyerekük azt csinál amit csak akar. Hol vannak a szabályok, a nevelés, az, hogy elmondod a gyereknek mi a helyes viselkedés és rászólsz ha rosszat tesz? Szerintem nem olyan bonyolult, a legtöbb ember mégis képtelen rá. Szaporodni azt tudnak, de ennyi, itt megáll a tudomány.
Nagyon nem szeretem a gyerekeket, ez van. De a gyűlölet kemény szó. Nem gyűlölöm, de nem is szeretem.
Rengeteg a neveletlen hisztis gyerek. Igaz, ez a szülőkön is múlik.
Nekem is erős az hogy gyűlölöm, de kifejezetten nem szeretem őket. Azért ha odajönne hozzám mondjuk egy bevásárlóközpontban hogy elveszett a szüleitől, nem hajtanám el, segítenék neki, de alapvetően tartom a távolságot mert nem tudok velük mit kezdeni.
Amúgy nekem valószínűleg ez a fene nagy családbarát politika tett be, irritál hogy minden a gyereknek, a gyerekeseknek, nekem ez az erőltetés nem jön be. És az sem amikor mondják a hírekben hogy karambol volt, négyen meghaltak, köztük egy gyerek. A többi meg a járulékos veszteség, felnőttek, kit érdekel? Szóval nekem ezek még rá is segítettek, hogy soha ne akarjak sajátot és némi ellenszenvvel viseltessek irántuk.
Azt megértenem, ha valaki írja, hogy nem szereti a gyerekeket, de hogy utálja őket. Mindenki volt gyerek, régen más volt a nevelés, most sokkal nehezebb, több ingert kapnak, megjelentek a kütyük, a tanárok nem bánthatják őket, pedig néha nem ártana helyrebillenteni egyeseket.
Én sem szeretem mások gyerekeit, de nem is utálom.
Aki meg nem akar gyereket, mert úgy érzi nyűg és még utálja is azokról meg van a véleményem. 😬
Gondolom azért használja a gyűlölet szót, mert elemi rossz érzést váltanak ki belőle az ilyen helyzetek. Szóval egy nem szeretem kevés lenne. Lehet az utál szó valami köztesként, de az is kemény tényleg.
Lehet inkább az lenne jó mégis, hogy nem szereti, és plusz erős helyzetek leírása, hogy neki mi milyen érzést okoz. Mert tényleg ez a gyűlölet ez nagyon harci szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!